Jutros su na svijet stigli nasljednici Georgea i Amal Clooney. Glasnogovornik para potvrdio je sretnu vijest i otkrio imena prinova.


Holivudski šarmer George Clooney postao je po prvi puta otac. Njegova supruga Amal na svijet je donijela blizance - djevojčicu i dječaka. Sretnu vijest medijima je potvrdio njihov glasnogovornik Stan Rosenfield.

Vezani članci George Clooney Nekad je bio svjetski zavodnik broj jedan, a onda je upoznao odvjetnicu za koju je odmah znao da će mu biti žena George Clooney Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige

"Jutros su u život Amal i Georgea stigli Ella i Alexander Clooney. Ella, Alexander i Amal zdravi su, sretni i osjećaju se dobro", kazao je glasnogovornik dodajući u šali kako je George "sediran i da bi se trebao oporaviti za nekoliko dana", prenosi USA Today.

Podsjetimo, par je izgovorio "sudbonosno da" u rujnu 2014. godine. Svadbena svečanost održala se u luksuznom hotelu Aman Canal Grande u Italiji, a trajala je čak tri dana. Tri godine nakon što su uplovili u bračnu luku njihova ljubav okrunjena je blizancima koji će na poseban način ispuniti život poznatog glumca i 17-godina mlađe odvjetnice.