"George je sediran"

Dvostruko slavlje u obitelji Clooney: "Amal rodila blizance!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jutros su na svijet stigli nasljednici Georgea i Amal Clooney. Glasnogovornik para potvrdio je sretnu vijest i otkrio imena prinova.

Holivudski šarmer George Clooney postao je po prvi puta otac. Njegova supruga Amal na svijet je donijela blizance - djevojčicu i dječaka. Sretnu vijest medijima je potvrdio njihov glasnogovornik Stan Rosenfield.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

"Jutros su u život Amal i Georgea stigli Ella i Alexander Clooney. Ella, Alexander i Amal zdravi su, sretni i osjećaju se dobro", kazao je glasnogovornik dodajući u šali kako je George "sediran i da bi se trebao oporaviti za nekoliko dana", prenosi USA Today.

Podsjetimo, par je izgovorio "sudbonosno da" u rujnu 2014. godine. Svadbena svečanost održala se u luksuznom hotelu Aman Canal Grande u Italiji, a trajala je čak tri dana. Tri godine nakon što su uplovili u bračnu luku njihova ljubav okrunjena je blizancima koji će na poseban način ispuniti život poznatog glumca i 17-godina mlađe odvjetnice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene