Najpoželjniji neženja

Stigao je mladoženja – vjenčanje može početi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počelo je vjenčanje godine!

U hotelu Aman Canal Grande George Clooney i Amal Alamuddin odlučili su zapečatiti svoju vezu izgovarajući jedno drugome sudbonosno 'da'.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ukrao show' OBOŽAVAJU GA SVI Clooney sa suprugom posjetio Papu Franju!

Bit će to njegov drugi brak i oženit će svoju odvjetnicu. Venecijanske vlasti izdale su naređenje da u ponedjeljak središte grada bude zatvoreno za sve jer će se tada održati i službena ceremonija vjenčanja, dok ćese zabava zato produljuljiti na četiri dana. Stiže oko 150 uzvanika među njima i brojni holivudski prijatelji.

Ovog vikenda mnogi će se uputiti u Veneciju ne bi li barem krajičkom oka vidjeli vjenčanje godine. Najavljeni su Brad Pitt i Angelina Jolie, Andrea Bocelli koji će pjevati na svadni, Bono Vox iz U2, manekenka Cindy Crawford, a Matt Damon već je stigao sa suprugom. Brodice koje će prevoziti mladence i goste već nose inicijale budućih supružnika.

Stigao u pratnji ljepotice na slavno vjenčanje!

Građansko vjenčanje George i Amal imati će u ponedjeljak kada će ih u gradskoj vijećnici vjenčati bivši gradonačelnik Rima Walter Veltroni (59).

Svaki njihov korak prati službeni fotograf američkog Voguea koji je otkupio prava na ekskluzivne fotografije za basnoslovan iznos od 9,7 milijuna kuna, piše Daily Mail.

Par će sav novac donirati u humanitarne svrhe. Svoje goste mladenci su zamolili da se ne koriste mobitelima kako fotografije vjenčanja ne bi procurile u javnost.

George je već jednom bio u braku s glumicom Taliom Balsam (55). Vjenčao ih je imitator Elvisa Presleya u Las Vegasu 1989. Brak nije bio dugog vijeka, rastali su se četiri godine poslije. Amal će ovo biti prvi brak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene