Novac mu više ne treba

Odustaje od Hollywooda! George Clooney objavio da se povlači iz glumačkog svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prodao je nedavno George Clooney tvrtku za proizvodnju tekile za vrtoglavih milijardu dolara. Osnovao ju je s još dva partnera, a sada je prodana.

George Clooney objavio je da odustaje od svoje holivudske karijere. Nećemo ga, čini se, tako brzo vidjeti na velikim platnima. Zadnje filmske uloge odigrao je tijekom 2016. godine, a sada je za The Sunday Times izjavio kako gluma više nije na njegovoj listi prioriteta. Ne treba mu više, kaže, novac.

Pogledaj i ovo Amal Clooney, George Clooney dotaknuo se i djece Vječiti šarmer bocnuo obožavanu suprugu Amal: "Briljantna je odvjetnica, no bolje da.."

"Već dugo vremena bavim se glumom i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja cure, ili barem ne bih trebao biti", rekao je Clooney i dodao da bi ga neka izvanredna odluka ipak mogla dovesti ponovno pred kamere. Otvoreno je rekao i kako je zahvaljujući glumi plaćao račune, no novac mu više ne treba. Prodao je tvrtku za proizvodnju tekile za milijardu dolara te mu je novac nepotreban.

Dotakao je Clooney i političkih ambicija, o kojima se šuška već neko vrijeme. Rekao je kako ga sve više ljudi potiče na ulazak u visoku politiku, pogotovo otkako je Trump postao predsjednik. "Uvijek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u utrci za Kongres i politika je u mojoj obitelji uvijek bila prisutna. Mogu pomoći onako znamo najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam", zaključio je Clooney.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene