Najveća podrška

Pobjednica "Plesa sa zvijezdama" pohrlila u zagrljaj najdražeg muškarca: Ovo je dečko lijepe Gabrijele Pilić

Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Marin Komadina (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +1 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Gabriela Pilić i Marin Komadina u dugogodišnjoj su skladnoj vezi.

Gabriela Pilić prošle je nedjelje postala pobjednica showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Gabriela Pilić Oboje su perfekcionisti Pobjednici ''Plesa sa zvijezdama" prisjetili se nastupa: ''Tu sam skoro pao, je l' ti to mene prozivaš?''

Ona i njezin plesni partner Slavko Sobin oduševljavali su gledatelje i žiri od samog početka, a nakon 12 tjedana ponosno su podignuli pehar.

Proslava pobjede trajala je dugo u noć, a na njoj se pojavio i plesač Ištvan Varga, stvarni plesni partner atraktivne i talentirane Gabriele s kojim je rado zaplesala na zabavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Pilić (@gabriela.pilic) on

Naime, par je dosad osvojio 16 naslova državnih prvaka u latinsko-američkim i standardnim plesovima te kombinaciji 10 plesova.

A Gabriela je sad pokazala i koga ljubi u stvarnom životu, a radi se o njezinom dugogodišnjem dečku Marinu Komadini koji se bavi korporativnim menadžmentom.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, par voli putovati te tu i tamo podijeliti koji romantični trenutak iz života, a upravo je Marin Gabrieli bio najveća podrška u finalu nakon kojeg je objavila zajedničku fotografiju s ljubavi svog života te peharom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Pilić (@gabriela.pilic) on

"The Man", napisala je Gabriela pored fotografije te izazvala oduševljenje svojih pratitelja. "Koji sretnik", "Prekrasni ste", samo su neki od komentara koje su joj uputili ispod fotografije.

Apsolutno se slažemo!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: AFP) Jay Z, Beyonce (Foto: Profimedia) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) +4 Beyonce, Jay Z (Foto: Profimedia) Celebrity Ipak ju je varao u prošlosti: Ljubomorni ispad Beyonce na košarkaškoj utakmici postao hit na Twitteru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene