Slavko Sobin i Gabiela Pilić pobjednici su showa "Ples sa zvijezdama".

Galerija


Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić sinoć su imali puno razloga za slavlje.

Vezani članci Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko i Gabriela progovorili o trenutku o kojem su dosad šutjeli: “Ti si tu opsovao, ja sam lupila o vrata” Slavko Sobin Sobin se prisjetio trenutka zbog kojeg je umalo proplakao, o ovome dosad nije pričao

Naime, upravo su oni postali pobjednici showa "Ples sa zvijezdama"koji je sinoć završio nakon 12 tjedana plesnog spektakla.

U velikom finalu ostala su tri para – Slavko i Gabriela, Ivan Šarić i Paula Jeričević te Viktorija Đonlić-Rađa i Marko Mrkić, a prvi par koji je sinoć napustio show bili su Ivan i Paula.

Nakon što su superfinalisti otplesali posljednji ples, publika je telefonskim pozivima odlučila da su Slavko i Gabriela pobjednici. Proslava pobjede potrajala je dugo u noć, što smo danas mogli vidjeti u Insta pričama domaćeg glumca koji je imao i iskreno priznanje.

"Malo možda kasnimo s ovom objavom, malo smo možda popili, ali, ljudi, hvala vam iz dubine duše. Nadam se da niste samo zvali da bi zvali, nego da ste trošili vaše novce na nas jer smo vam nešto dali i hvala vam i volimo vas i svaka čast", poručio je veseli duo na povratku kući.

"I ne znam, malo smo popili, aj bok", na kraju je zaključio Slavko, kao i to kako je Gabriela "lagala" da joj je bilo zadovoljstvo plesati s njim. Naime, čim je krenula pobjednička zabava, Gabriela je zaplesala sa svojim pravim plesnom partnerom Ištvanom Vargom.

"Njezino zadovoljstvo sa mnom bilo je čista laž. Dođe Ištvan Varga i gotovo sve", našalio se Slavko.