Ma baš su legende!

Čvrst zagrljaj Maje Šuput i Frane Ridjana na motoru, njegov komentar dao je naslutiti što nas čeka sljedeće

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan Frano Ridjan +0 Marko Braić, Maja Šuput i Frano Ridjan Galerija

Frano Ridjan i Maja Šuput zajedno su pozirali na motoru na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji su posudili nakon nastupa Lane Klingor Mihić.

Uoči blagdanskog izdanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" voditelj Frano Ridjan na Instagramu je u svom stilu najavio novu emisiju koju već sada jedva čekamo.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

"Dok kolegica radi, ja se namještam za sljedeću božićnu emisiju. Nadam se da će malo poboljšati raspoloženje. Pusa!" napisao je Frano uz fotografiju na kojoj on i suvoditeljica Maja Šuput poziraju zajedno na motoru koji su posudili od Lane Klingor Mihić, odnosno Sandija Cenova u kojeg se ona bila transformirala u 14. emisiji showa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 📺 Frano Ridjan 🎤 (@thefranor)

"Ooooo, slatkiši, haha", "Bolje bi pasao Travolta i Olivia stajling", "Frano, ti si legenda i svaka čast", "Top ste", poručili su im obožavatelji.

Ovotjedna nedjeljna večer bit će ispunjena božićnim hitovima domaće i strane glazbene scene, ponekom premijerom, kao i nastupom iznenađenja. Petnaesta emisija posljednja je prilika da natjecatelji izbore ulazak u finale, nakon čega ćemo u sljedećoj emisiji saznati pobjednika ove sezone.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene