Frano Ridjan i Maja Šuput zajedno su pozirali na motoru na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji su posudili nakon nastupa Lane Klingor Mihić.

Galerija


Uoči blagdanskog izdanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" voditelj Frano Ridjan na Instagramu je u svom stilu najavio novu emisiju koju već sada jedva čekamo.

Vezani članci Maja Šuput Uloga koju Maja Šuput nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima, vrckavi komentari žirija i reakcije koje ćemo još dugo pamtiti! Maja Šuput Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!"

"Dok kolegica radi, ja se namještam za sljedeću božićnu emisiju. Nadam se da će malo poboljšati raspoloženje. Pusa!" napisao je Frano uz fotografiju na kojoj on i suvoditeljica Maja Šuput poziraju zajedno na motoru koji su posudili od Lane Klingor Mihić, odnosno Sandija Cenova u kojeg se ona bila transformirala u 14. emisiji showa.

"Ooooo, slatkiši, haha", "Bolje bi pasao Travolta i Olivia stajling", "Frano, ti si legenda i svaka čast", "Top ste", poručili su im obožavatelji.

Ovotjedna nedjeljna večer bit će ispunjena božićnim hitovima domaće i strane glazbene scene, ponekom premijerom, kao i nastupom iznenađenja. Petnaesta emisija posljednja je prilika da natjecatelji izbore ulazak u finale, nakon čega ćemo u sljedećoj emisiji saznati pobjednika ove sezone.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.