Neprocjenjivo iskustvo!

Franka Batelić se prisjetila što je radila prije 10 godina: ''Hvala što si genijalan i što si trpio sve moje mušice''

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Prije 10 godina Franka Batelić također se natjecala u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Iza nas je treća emisija ''Plesa sa zvijezdama'', a u nedjelju nas je napustio i drugi plesni par. U showu više nećemo gledati Nives Celzijus i Matea Cvenića. No preostali parovi i dalje ostaju u borbi za titulu najboljeg i imaju podršku brojnih gledatelja i svojih bližnjih. A među onima koji redovito prate njihove nastupe je i Franka Batelić, pjevačica koja se također nekad natjecala u ovom showu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

Bilo je to prije 10 godina, a ona se na Instagramu prisjetila kako je to izgledalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gledam sinoć @plessazvijezdama i shvatim da je od ovih fotki prošlo 10 godinaaaaaa! 🤭😱☺️ Suosjećam sa svim ovogodišnjim kandidatima, sanjanje koreografija, modrice, probe u svako doba dana... Ali živjeti ples tih par mjeseci i što je još nerealnije - pobjeditiiii... 💃🏼💃🏼💃🏼je apsolutno neprocjenjivo! @istvanvarga8 hvala što si toliko genijalan i talentiran i hvala što si trpio moje 17-godišnje-mušice 😝🤓 Sretno svimaaaa ove godine i uživajte ljudi!!! Cha-cha-chaaaaaa-oooo! ❤️

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

''Gledam sinoć @plessazvijezdama i shvatim da je od ovih fotki prošlo 10 godinaaaaaa! Suosjećam sa svim ovogodišnjim kandidatima, sanjanje koreografija, modrice, probe u svako doba dana... Ali živjeti ples tih par mjeseci i što je još nerealnije - pobijeditiiii... je apsolutno neprocjenjivo! Ištvan Varga, hvala što si toliko genijalan i talentiran i hvala što si trpio moje 17-godišnje-mušice Sretno svimaaaa ove godine i uživajte ljudi!!! Cha-cha-chaaaaaa-oooo!'', napisala je i objavom razveselila ovogodišnje kandidate.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) +2 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Legendarna pjevačica prošetala Zagrebom u izdanju u kakvu je nismo navikli vidjeti, obožavatelji joj poručili: "Obuci se pristojno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene