Trudna Franka Batelić nastupila je kao predgrupa Riti Ori na koncertu u Zadru.

Galerija


Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica Franka Batelić nastupila kao predgrupa svjetski poznatoj kolegici Riti Ori u Zadru, gdje se na pozornici pojavila u kreaciji zanimljivog kroja kojom je vješto sakrila trudnički trbuh.

Vezani članci Rita Ora (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Je li se zabunila? Rita Ora "malo" pretjerala s objavljenom brojkom obožavatelja na zadarskom koncertu Nastup Rite Ore (Foto: Dnevnik.hr) Poslije koncerta Rite Ore zbrajaju se troškovi: ''Sve je promašeno. To se dogodi kad organizirate koncert na ručku''

Franka je baš kao i Rita za nastup odabrala kreaciju hrvatskih dizajnera, modnog dvojca TWINS, a kako bi joj bilo lakše plesati na noge je odlučila obuti tenisice. Pažnju je dodatno plijenila besprijekornim make-upom i frizurom.

"Euforija na pozornici", napisala je Franka uz fotografije koje je objavila na svom profilu na Instagramu i "Bez riječi! Hvala ekipa, nestvarna energija", u videu, a u pričama je otkrila i kako je u jednom trenutku morala malo sjesti i odmoriti noge.

Franki ovo nije bio prvi put da nastupa s Ritom Orom jer su prošle godine nastupile na Rise Up festivalu u Poreču, no uzbuđenje nije krila. 

Frankin suprug Vedran Ćorluka nije se pojavio na koncertu jer se vratio klupskim obavezama u Moskvu. Par je sretnu vijest o trudnoći objavio ranije ovog mjeseca objaviviši Frankine fotografije na društvenim mrežama na kojoj se jasno vidi trudnički trbuh. 

Rita se fotografirala s hrvatskom zastavom i nakon koncerta napustila zemlju: "Volim vas!"