Za svaku pohvalu!

Rita za nastup u Zadru odjenula kreaciju domaćeg dizajnera, on se pohvalio na društvenim mrežama

Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Rita Ora pred zadarskom publikom nastupa u kreaciji Juraja Zigmana.

Pjevačica Rita Ora za nastup u Zadru odabrala je kreaciju hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana, koji se može pohvaliti da je oblačio neke od najpoznattijih svjetskih zvijezda poput Nicki Minaj, Bebe Rexhe, Cheryl Cole, a sada i Ritu.

Pogledaj i ovo Juraj Zigman Svi žele njegove kreacije Hrvatski dizajner svoje je kostime izradio za brojne svjetske zvijezde, a sad je red došao i na ovu: ''Iznimno sam ponosan''

Juraj se fotografijama s Ritom pohvalio na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

"Idemoo Rita Ora", napisao je kratko Juraj uz fotografije na kojima pozira sa slavnom pjevačicom koja nosi njegov dizajn, dok čeka izlazak pred hrvatsku publiku.

Rita je u Zadar stigla u predvečernjim satima gdje su je u zračnoj luci dočekali brojni novinari, a uručen joj je i buket cvijeća od strane organizatora, a čekao ju je i poseban prijevoz.

Prije slijetanja na Instagramu je podijelila fotografiju otoka Ugljana koju je snimila iz aviona, ali i pripreme za koncert.

Britanska pjevačica porijeklom s Kosova nastupa u Dvorani "Krešimir Ćosić", za što je od organizatora tražila milijun i pol kuna. Kao predgrupa pjevale su domaće pjevačice Franka Batelić i Domenica, a cijena cijelog događanja iznosi oko 3 milijuna kuna.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: AFP) +9 Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Instagram) Celebrity Od pogleda na tijelo Argentinke koja je zavela najboljeg nogometaša svijeta zavrtjet će vam se u glavi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene