Franka Batelić podijelila je na Instagramu fotografije u bikiniju i otkrila gdje se trenutno nalazi.

Galerija


Franka Batelić (29) podijelila je fotografije u badiću kojima je oduševila svoje pratitelje na Instagramu. 

"Samo ja i moje najsretnije mjesto na Zemlji. Dom je gdje se valovi sudaraju", napisala je pjevačica. Franka je okinula selfie u crnom kupaćem kostimu i nazirao joj se gornji dio, a kako je otkrila, trenutno uživa u rodnom mjestu Rabac u Istri. 

Žanamari Perčić joj je poručila da je svojim fotografijama sve zapalila. "Predivna", "Ma prelijepa", "Ljepoto", "Mi Istrijani ponosni što imamo ovakvu ljepotu cijeloga svijeta. More!", "More, ti, sunce...najljepša kombinacija", "Svoj na svome", komentirali su Frankini pratitelji. 

Inače, Batelić je nedavno iznenadila drukčijom frizurom i ekstenzijama. Pjevačica je pozirala s plavom kosom, a mnogi pratitelji poručili su joj da izgleda prekrasno te su je čak usporedili s i poznatim divama.

"Koliko si lijepa bože moj", "Apsolutno sijaš i dominiraš", "Podsjećaš na Brigitte Bardot u mladim danima", "Wow!", "Koja ljepota", samo su neki od komentara koje je dobila.

Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

Opravica neobičnog kroja jedva joj je obuzdala obline dok je silazila niz stepenice, ali čini se da njoj to nije smetalo