najljepša kombinacija

Franka Batelić okinula selfie u badiću sa svog najsretnijeg mjesta, ostavila bez daha i jednu od najseksi Hrvatica!

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Franka Batelić podijelila je na Instagramu fotografije u bikiniju i otkrila gdje se trenutno nalazi.

Franka Batelić (29) podijelila je fotografije u badiću kojima je oduševila svoje pratitelje na Instagramu. 

"Samo ja i moje najsretnije mjesto na Zemlji. Dom je gdje se valovi sudaraju", napisala je pjevačica. Franka je okinula selfie u crnom kupaćem kostimu i nazirao joj se gornji dio, a kako je otkrila, trenutno uživa u rodnom mjestu Rabac u Istri. 

Žanamari Perčić joj je poručila da je svojim fotografijama sve zapalila. "Predivna", "Ma prelijepa", "Ljepoto", "Mi Istrijani ponosni što imamo ovakvu ljepotu cijeloga svijeta. More!", "More, ti, sunce...najljepša kombinacija", "Svoj na svome", komentirali su Frankini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Inače, Batelić je nedavno iznenadila drukčijom frizurom i ekstenzijama. Pjevačica je pozirala s plavom kosom, a mnogi pratitelji poručili su joj da izgleda prekrasno te su je čak usporedili s i poznatim divama.

"Koliko si lijepa bože moj", "Apsolutno sijaš i dominiraš", "Podsjećaš na Brigitte Bardot u mladim danima", "Wow!", "Koja ljepota", samo su neki od komentara koje je dobila.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene