Divna trudnica!

Franka Batelić u uskoj haljini istaknula sada već poveći trudnički trbuh, pozornost je ukrao i sinčić Viktor

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka +21 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 Galerija

Franka Batelić pokazala je već poveći trudnički trbuščić u uskoj haljinici, a pozirala je i sa sinčićem Viktorom.

Naša pjevačica Franka Batelić nije mogla ne popratiti trendove pa je i ona fotografirala svoj odraz u ogledalu u liftu. Fotografiju je objavila na Instagram priči, a ne zna se je li veću pozornost ukrao njen već poveći trudnički trbuščić ili sinčić Viktor.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka nije u tatinom! Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

Viktor se pridržavao za dršku ispred ogledala, a Franka je veselo fotografirala njihov odraz u ogledalu u haljinici boje kože koja je istaknula njezinu figuru i trudnički trbuh.

Podsjetimo, Franka će sa suprugom Vedranom Ćorlukom dobiti drugo dijete najesen ove godine, a pjevačica je vijest jedva sakrivala do samog kraja ''Plesa sa zvijezdama'' gdje je bila članica žirija pa više nije mogla tajiti trudnoću.

Vijest je objavila na svom Instagram profilu u predivnoj bijeloj haljini, a spol djeteta presretni roditelji još uvijek nisu otkrili.

"Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić... Ta daaaaaaaam - Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha" napisala je Franka u objavi, a uslijedila je lavina čestitki.

Franka i Vedran vjenčali su se vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Nedavno su proslavili i 4. godišnjicu braka, a jedno drugome čestitali su fotografijama iz njihove mladosti te rekli da su kroz 10 godina otkad su zajedno djeca postala roditelji te su i sami od mladih ljudi odrasli i sad odgajaju svoje dijete.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Woody Harrelson - 8 Zrinka Cvitešić - 4 +12 In Magazin: Zrinka Cvitešić Celebrity Zrinka Cvitešić podijelila lijepe novosti: "Upravo sam primila najsretniju vijest u posljednje vrijeme!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +24 Maja Šuput Celebrity Šuput kroz rizično visoki prorez izbacila vitke noge, a ispod ovakve haljine jedan detalj nikako nije mogla sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene