"Trbušasto ljeto"

Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Luciano Plazibat i Franka Batelić - 4 Franka Batelić 30. rođendan - 3 Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić i Sara Jo +8 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić pokazala je na Instagramu gdje ovih dana pronalazi osvježenje, a badić je otkrio i već poveći trudnički trbuh.

Franka Batelić objavila je na svojem profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u badiću i ponosno pokazuje već poveći trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Ja kad mi još koja trudnica kaže da je nosila sve svoje normalne, stare traperice do kraja trudnoće", napisala je Franka uz zabavne fotografije na kojima pozira u dječjem bazenu s dječjim kolutom za plivanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Ljepoto", "Ajmeee kako si slatka", "Najbolji style ikad", "Najljepša trudnica", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nakon što je nedavno promijenila imidž i drastično skratila kosu, Franka dobiva dodatne komplimente na račun ljepote, a svi se slažu i da joj trudnoća baš pristaje.

Ona i njezin suprug Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, koje bi na svijet trebalo stići najesen, a par zajedno već ima dvogodišnjeg sinčića Viktora. Vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +13 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Ivan Pažanin +17 Jelena Rozga Celebrity Rozga istaknula bujni dekolte u haljini s izrezom na trbuhu, na istom mjestu bio je i naš chef s kojim je povezuju već neko vrijeme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene