Franka Batelić na Instagramu je podijelila fotografiju snimljenu prošlog proljeća na kojoj pozira u minijaturnom topiću.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) iznenadila je pratitelje izgledom na staroj fotografiji koju je objavila na svojem Instagramu.

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić se prisjetila vremena kad se zabavila kao nikad u životu pa kolegici Albini uputila koristan savjet! Franka Batelić Emotivna Franka prisjetila se voljenog oca i objavom rasplakala pratitelje: "Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više"

Hladni vikend potaknuo ju je da se prisjeti toplijih dana pa je podijelila fotku snimljenu prošlog proljeća kojom je ugrijala atmosferu na društvenoj mreži.

Franka je pozirala našem poznatom modnom fotografu Šimi Eškinji u minijaturnom topiću koji je otkrio njezin savršeno ravan trbuh samo nekoliko mjeseci nakon porođaja.

"Divna si, ne mogu te se nagledati", "Svjetska mačka", "Svakim danom sve ljepša", pisali su joj pratitelji koje je oduševio Frankin izgled na fotki, a počastili su je i s nekoliko tisuća lajkova.

Podsjetimo, pjevačica je u siječnju 2020. godine rodila sina Viktora, koji je njoj i njezinu suprugu, nogometašu Vedranu Ćorluki (34) prvo dijete. Maleni je već napunio godinu dana, a iako skriva njegovo lice, Franka često svoje pratitelje na Instagramu veseli i fotkama sa sinom.

Severina i njezin muž Igor Kojić najnovijim potezom ponovno potaknuli šuškanja o svom odnosu

Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen