Pjevačica Franka Batelić objavila je na Instagramu fotografiju s proslave prvog rođendana sina Viktora, kojeg je dobila s nogometašem Vedranom Čorlukom.

Galerija


Franka Batelić i Vedran Ćorluka prije godinu dana postali su sretni roditelji dječaka Viktora. Vrijeme leti, a maleni je već proslavio prvi rođendan, i to kućnom okruženju, u skladu s današnjim uvjetima.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Franka Batelić Franka iznenadila starom fotkom na kojoj je pokazala kako joj je izgledao trbuh samo nekoliko mjeseci nakon poroda

28-godišnja Franka tim mu je povodom posvetila i čestitku na Instagramu te objavila preslatku fotografiju na kojoj ga drži u naručju, a s njima pozira i ljubimac Oski. 

"Mutna fotka za najluđu i najljubavniju godinu života.
Kakva god da je 2020. bila, meni si došao TI. Sretan ti Prvi, ljubavi moja", napisala je Franka uz fotografiju.

"Sretan ročko malom gospodinu", "Sretan, najsretniji", "Preslatko!!! Sve najljepše dječaku malom", "Neka je ovom malome, velikom dečkiću sretan prvi rođendan! Preslatki ste, happy family", "Najslađi! Sretan rođendan malom slatkišu", "Nek' je najsretnija prva godina, nek' ih skupa proslavite još 10. Pusa svima i nadam se da ste uživali. Preslatki ste", "Da te grli tako zauvijek. Sretan mu, i vama", samo je dio od brojnih čestitke koje su pristigle malom Viktoru.

Vijest da čekaju dijete Franka i Vedran objavili su u ljeto 2019. godine i od prvog dana njegova dolaska na svijet uživaju u čarima roditeljstva, a svoje sretne trenutke dijele i na društvenim mrežama. 

Nova fotografija 54-godišnje ljepotice u bikiniju bez teksta je ostavila i njezine upola mlađe kolegice, a lajkaju je milijuni!