Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom vjenčanom kumom Stefani Vozilom.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić (28) posvetila je objavu na svojem Instagramu svojoj prijateljici i vjenčanoj kumi Stefani Vozili.

Vezani članci Franka Batelić i sin Viktor Franka sve rastopila novim fotkama sa sinom, pokazala je i što ga posebno veseli: "Viktorov najbolji dan u životu" Franka Batelić Franka Batelić odvažila se na veliku promjenu: Ima novu frizuru, a svi se slažu da joj pristaje odlično!

Objavila je fotografiju na kojoj zagrljene poziraju na planini Vojak, okrenute leđima kameri.

"Sitan smo prah ispod neba. Amiche. Pogled prema djetinjstvu i svemu zbog čega jesmo", napisala je pjevačica u opisu fotke za koju je dobila na tisuće lajkova, a u komentarima su njezini pratitelji veličali njihovo prijateljstvo.

Franka i Stefani poznaju se od malih nogu što je Franka jednom prilikom otkrila na svojem Instagramu kada je podijelila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva.

I Stefani je uz svoju objavu sa svadbenog slavlja svoje prijateljice i nogometaša Vedrane Ćorluke napisala da su srodne duše i da se poznaju od 1992. godine, odnosno od rođenja.

Frankinom suprugu kum je na vjenčanju bio brat Hrvoje. Par je sudbonosno da izrekao u srpnju 2018., nakon šest godina veze, kao kruna ljubavi u siječnju 2020. godine na svijet je došao njihov sinčić Viktor.

Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći