Baš je zgodna!

Franka pozirala u haljini s opasno visokim izrezom, no to nije jedini razlog zbog kojeg joj svi gledaju u noge

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić - Čorluka - 6 Galerija

Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi haljinu s visokim izrezom na donjem dijelu i čizme do koljena.

Pjevačica Franka Batelić se sredila pa se fotkala za Instagram, a stajlingom je oduševila pratitelje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Pozirala je sjedeći na stolcu u lepršavoj bijeloj haljini s opasno visokim izrezom koji je otkrio njezine vitke noge, a dodatnu pažnju na njih skrenule su i crne čizme do koljena koje su mnogim njezinim pratiteljicama zapele za oko.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

"Otkud su čizme?", "Odlične čizme, gdje si ih kupila?", redali su se upiti ispod fotke, no ipak su prevladali komentari na račun Frankina izgleda na njoj.

"Predivna", "Najljepša", "Divna", "Zgodna mama", samo je dio komplimenata koje je dobila od svojih vjernih obožavatelja koji je uvijek obasipaju lijepim riječima i lajkovima.

Inače, Franka je u siječnju prošle godine rodila sina Viktora kojega je dobila s nogometašem Vedranom Ćorlukom s kojim je u braku od 2018.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene