Tim Franke Batelić ima jasan odgovor na optužbe da na Eurosong idu s plagijatom.

Galerija


Franka Batelić ima plagijat! Ova je rečenica doslovce odjeknula u ušima kada se javio rumunjski glazbenik Guez koji tvrdi da je pjesma Crazy zapravo njegova.

Vezani članci Franka Batelić i Bianca Matković (FOTO: Facebook) Franka Batelić u zagrljaju s bivšom ministricom, a evo koga je još grlila Denise Gjezo (Foto: Instagram) "Koliko će još glazbenika pokrasti hrvatski tim?" Rumunj tvrdi da je i Albanka pokradena

Njegova pjesma ''Ceea ce iubim'' uistinu zvuči kao Crazy, a u njegovu korist ide to što je pjesmu objavio dva dana ranije nego što je to učinila Franka s pjesmom Crazy, kada ju je predstavila u cijelosti.

Ipak, mi smo kontaktirali Frankinog menadžera, Sinišu Bevandu, koji nam je objasnio o čemu se zapravo radi.

''Pjesma Crazy je autorsko djelo teama Karpo medija, na kojoj je, uz Branimira Mihaljevića, produkciju radio Denis Mevlja, poznat i pod umjetničkim imenom Denzel Beats, a tekst i vokalne dionice radila je Franka. Na razvoju pjesme, u suradnji s HRT-om intenzivno se radi od prosinca. Izvođač koji je iskoristio pjesmu Crazy kao podlogu za svoju rap obradu, potpisao je Denzel Beatsa (Denis Mevlja). Instrumentalna i karaoke verzija pjesme je dostupna na svim javnim glazbenim platformama, pa se veselimo novim zanimljivim verzijama. Vidimo se u Portugalu'', kazao je Siniša Bevanda.

Što vi mislite i jeste li poslušali obje verzije?