Trenuci za obitelj

Franka Batelić podijelila preslatku fotografiju Ćorluke i sina te otkrila kako provode svoje slobodno vrijeme

Franka Batelić Franka Batelić Screenshot 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić i Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić i Vedran Ćorluka +11 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić objavila je preslatku fotografiju Vedrana Ćorluke koji se zabavljao sa sinom.

 

Pogledaj i ovo Franka Batelić uživali na plaži Franka Batelić podijelila prvu ljetnu fotografiju svoje preslatke kćeri, a i snimka sina Viktora ukrala je sva srca!

Naša pjevačica Franka Batelić slobodno vrijeme najradije provodi sa svojom obitelji, a u rijetkim prilikama kad su ona i njen suprug Vedran Ćorluka zajedno zbog njihovih obaveza, obavezno su u prirodi.

Iako većinom posjete obalu Hrvatske, ovog puta Franka je podijelila preslatku fotografiju na Instagram pričama, a na kojoj Ćorluka baca kamenčić u jezero, a maleni sin Viktor stoji i gleda.

''Sekunde do kiše'', napisala je na fotografiji Franka te potvrdila kako do zadnjeg trenutka uživaju u lijepim trenucima koje provode kao obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka je također zauzeta čestim probama i snimanjima showa ''Ples sa zvijezdama'', a od finala emisije dijele nas još samo dva tjedna.

Konkurencija je žestoka, a tko će od parova dogurati do samog finala saznat ćemo sljedeće nedjelje, a u polufinalnoj večeri natječu se Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina te Marko i Gabriela. Za jedanaestu emisiju pripremit će dvije plesne izvedbe, dva plesna stila.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 1 +11 Eva Longoria - 7 Celebrity Dekolte do pupka i prozirna čipka kojim je 47-godišnja Eva pokazala zašto je jedna od najljepših glumica!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene