Spektakularna nedjelja

Konačno su poznati polufinalisti ove sezone Plesa sa zvijezdama, još je malo ostalo do kraja!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 3 Ples sa zvijezdama - 4 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Valentina Walme Filip Vidović, Paula Jeričević, Mislav Čavajda Mislav Čavajda Marko, Jelena i Maja - 7 Jelena Perić, Marko Mrkić +6 Helena i Sandi s braćom Hadžić - 2 Galerija

Polufinalisti se konačno znaju. Domenica Žuvela i Alan Walme napustili su show.

U paru su otplesali slowfox, a onda je s njima na podiju jive izvela i Pedrova kći Lara i rasplakala i žiri i Maju. 

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela sretno zaljubljena Domenica napokon progovorila o dečku kojeg je uspjela dugo skrivati od javnosti, a sada se doznalo tko je!

Filip i Paula otplesali su quickstep. S pobjednikom osme sezone Mislavom Čavajdom predstavili su se izvevši fenomenalnan paso doble.

''Najljepša koreografija plesa sa zvijezdama'', zaključio je Ciboci koji im je udijelio i svoju prvu desetku!!!!

U prošloj su emisiji pobijedili u izazovu i osvojili dodatne bodove pa su sinoć dokazali da su bodove itekako zaslužili. Ovo je bio njihov tango. 

S Majom su pokazali kako ples može pomicati granice i otplesali vrckavi jive. 

''Vi dokazujete koliko je ples svemoguć'', rekla je Larisa. 

Sandi i Helena u paru su otplesali tango, a onda pokazali i kako je kad je gužva na podiju. Uz njih su plesali Sandijeva braća Jasmin i Ismael.

Marko i Gabriela otplesali su nježni slowfox, a onda je s njima na podij stigao posljednji pobjednik Slavko Sobin.

Domeniku je Alan napokon suočio s cha cha cha, a onda su drugi krug plesa začinili, nastupivši s nogometašem Vilibaldom Vucom. 

I Domenika je otkrila ima li dečka! 

''Imam dečka, ali nije on'', rekla je Domenica. 

Pedro i Tina su spašeni, Marko i Gabriela dobili su više glasova publike, a Domenika i Alan napustili su show! I suze su opet potekle…

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +2 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene