Franka Batelić i Vedran Ćorluka u srpnju su imali bajkovito vjenčanje u Istri, a pjevačica sada tvrdi da je uvijek bila jedna od onih koja je mislila da se nikad neće udati.

Galerija


Iza Franke Batelić zasigurno je jedna od najljepših godina u životu, a i ona sama to ističe u svakom razgovoru za medije. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, njezine pjesme osvajaju vrhove top lista, nedavno je izdala svoj prvi album, a u srpnju se udala za dugogodišnjeg dečka Vedrana Ćorluku.

Vezani članci Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka podijelila nikad viđene fotografije s vjenčanja s Ćorlukom i poslala mu emotivnu poruku Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić otkrila jedinu stvar koju zamjera suprugu Vedranu i tko joj je najzgodniji nogometaš!

No u razgovoru za časopis Story otkrila je da nikad nije sanjala ni maštala o vjenčanju.

''Dapače, bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikad neće udati. Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe. Naše vjenčanje bilo je pravi tulum. Nakon Eurosonga i samo nekoliko dana poslije ludog dočeka na Trgu bana Jelačića, bio je to samo nastavak dobrog tuluma'', izjavila je.

Franka i Vedran bračne su zavjete izmijenili u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, a gosti su se nakon crkvene ceremenije zaputili na imanje Meneghetti gdje su slavili do dugo u noć.

Vedranu je vjenčani kum bio brat Hrvoje, a Franka je nosila vjenčanicu Caroline Herrere.

Par je u vezi od 2012. godine otkad su se upoznali na Zrću. Godinama već održavaju vezu na daljinu jer Vedran živi u Moskvi gdje igra za nogometni klub Lokomotiv, dok Franka karijeru gradi u Hrvatskoj. No kako su nam nedavno rekli, među njima bez obzira na to, sve funkcionira odlično.

''I meni i njoj je bitno da radimo ono što volimo. I mislim da ta veza na duljinu funkcionira odlično. Ima tu puno razgovora preko skypa, vibera, svega i svačega, ali uvijek smo tu jedno za drugo kad treba i kad je bitno tako da je sve u redu'', objasnio je Vedran u intervjuu za IN magazin.

Franka se složila s njime i dodala kako joj je on velika i najveća podrška te da je uvijek uz nju, u svemu.