Frances McDormand nakon završetka Ponta Lopud Film Festivala prošetala je Dubrovnikom sa suprugom Joelom Coenom, a slavni par izazvao je veliko zanimanje prolaznika.

Galerija Frances McDormand u Dubrovniku - 1 Frances McDormand u Dubrovniku - 2 Frances McDormand u Dubrovniku - 3 +26 Frances McDormand u Dubrovniku - 4

Višestruka oskarovka Frances McDormand bila je glavna zvijezda ovogodišnjeg Ponta Lopud Film Festivala, a nakon njegova završetka ostala je još malo u Lijepoj Našoj.

Vezani članci Frances McDormand Slavna holivudska glumica stigla u Lijepu Našu, na otočiću pored Dubrovnika dočekao ju je i partner oskarovac Ponta Lopud Film Festivala - 10 Slavni oskarovac otvorio filmski festival Ponta Lopud: "Bit je u upoznavanju novih ljudi kako bi nas nadahnuli"

S otočića Lopud prebacila se u obližnji Dubrovnik, a tamo nije mogla promaknuti fotografima, koji su je ulovili u šetnji sa suprugom, redateljem i scenaristom Joelom Coenom, koji je također oskarovac.

Slavni par izazvao je veliko zanimanje prolaznika, koji su se okretali za njima, no čini se da ih to uopće nije omelo u razgovoru s prijateljima koji su im bili u pratnji.

Inače, Frances je na Lopudu održala glumačke radionice, a zadnjeg dana festivala s ostalim glavnim masterima, predavačima i polaznicima zasadila je drugu palmu Ponta Lopud Festivala, čime je ostavila trajni trag na našem otoku, kao što je to učinio i prošlogodišnji glavni master Pawel Pawlikovski. Sadnjom sadnica palmi želi se duboko ukorijeniti čvrsta veza između svih sudionika, predavača, moderatora i mastera, a isto tako i trajna veza između otoka i festivala Ponta Lopud. Ovogodišnji polaznici uvijek će imati svoju lopudsku palmu kao podsjetnik na masterclass s Frances McDormand i Joelom Coenom, koji će sigurno doprinijeti u njihovim budućim projektima, a nekoga od polaznika sigurno dovesti i do značajnijih filmskih nagrada.

Frances je prošle godine postala prva glumica koja je osvojila nagradu i za glumu i za produkciju u istoj godini za film "Zemlja nomada", a članica je prestižnog kluba Triple Crown of Acting, titule koja se dodjeljuje umjetnicima koji su osvojili nagrade Oscar, Emmy i Tony u kategorijama glume.

Glumica i producentica četiri je puta osvojila nagradu Oscar. Poznata je po ulogama u filmovima kao što su "Fargo", "Tri plakata izvan grada", "Zemlja nomada", "Spaliti nakon čitanja".

Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 +16 Milica Pavlović - 6

Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva'' Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +27 Anamarija Asanović

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju