Impresivne karijere!

Slavna holivudska glumica stigla u Lijepu Našu, na otočiću pored Dubrovnika dočekao ju je i partner oskarovac

Frances McDormand Frances McDormand Robert Medvedec, Katarina Radonić/PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Frances McDormand - 3 Frances McDormand - 4 Frances McDormand - 2 Frances McDormand - 1 Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (FOTO: Getty) Frances McDormand (Foto: Getty) Frances McDormand (Foto: Getty Images) Frances McDormand (Foto: Getty Images) +0 Frances McDormand Galerija

Frances McDormand priključila se Ponta Lopud Festivalu, u sklopu kojeg će održati glumačke radionice.

Holivudska glumica i oskarovka Frances McDormand stigla je na otok Lopud i pridružila se timu mastera i predavača Ponta Lopud Festivala.

Pogledaj i ovo showbuzz Profesionalci filmske industrije! Oskarovci Frances McDormand i Joel Coen stižu na drugi Ponta Lopud festival!

Frances je jedna od najznačajnijih živućih glumica, svojim karakternim ulogama i brojnim izvanrednim glumačkim ostvarenjima više od tri desetljeća oduševljava i kritiku i publiku. Uloge u filmovima kao što su Fargo, Tri plakata izvan grada, Zemlja nomada, Spaliti nakon čitanja i brojne druge podižu standarde onoga što smatramo glumačkom vještinom.

Ova glumica i producentica impresivne karijere četiri je puta osvojila nagradu Oscar, koju dodjeljuje Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti. McDormand je prošle godine postala prva glumica koja je osvojila nagradu i za glumu i za produkciju u istoj godini za film Zemlja nomada, a članica je prestižnog kluba Triple Crown of Acting, titule koja se dodjeljuje umjetnicima koji su osvojili nagrade Oscar, Emmy i Tony u kategorijama glume.

Tijekom festivala Frances McDormand održat će glumačke radionice na kojima će govoriti o svojoj karijeri, iskustvu rada te o suradnji s brojnim filmskim profesionalcima u procesu nastanka filma, a publika će u narednim večerima imati priliku uživati u njezinim glumačkim ostvarenjima u filmovima Zemlja nomada i Spaliti nakon čitanja.

Svoje masterclassove i predavanja, osim nje, održat će i njezin partner, višestruki oskarovac redatelj, scenarist i producent Joel Coen, oskarovac producent Peter Spears, ugledni filmski agent Brian Swardstrom, finski redatelj Juho Kuosmanen te snimateljica Monika Lenczewska. Kao posebni gosti festivala i u ulozi moderatora su redatelji Pawel Pawlikowski, Michel Franco, Danis Tanović, Lili Horvat, Ognjen Glavonić, producent Philippe Bober i snimateljica Nanu Segal.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 5 +12 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Celebrity Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, vidi se da ne vole privlačiti pozornost!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 3 +11 Ben Affleck - 2 Celebrity Affleck izgubio živce dok ga je Jennifer ljubila, baš ga je pogodila jedna stvar, a ona se trudila sve popraviti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene