Bebe Rexha prije nekoliko je mjeseci pokrenula kampanju na Instagramu za podizanje svijesti o različitim veličinama ženskog tijela.

Galerija


Pjevačica se na glazbenoj sceni pojavila 2010. godine.

Vezani članci Albina Grčić Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama? Beyonce - 3 Video koji je hit na društvenim mrežama: Ovako je Beyonce reagirala kad je čula da se upisala u povijest!

Riječ je o Bleti Rexhae, poznatijoj pod umjetničkim imenom Bebe Rexha, koja je nakon Rite Ore i Due Lipe na svjetsku glazbenu scenu stigla kao mlada nada albanskih korijena.

Plavokosa pjevačica danas zarađuje milijune dolara, surađuje s najvećim glazbenim imenima, rado je viđen gost raznih holivudskih događanja, ide na uspješne turneje, a na društvenim mrežama prate ju milijuni obožavatelja. Ipak, pjevačica se ranije ove godine požalila kako u njezinu životu nije sve tako savršeno.

Naime, od svojih glazbenih početaka itekako je promijenila fizički izgled, a nabacila je i pokoji kilogram. Unatoč tome, često ističe kako se nikada nije osjećala zadovoljnije u svojoj koži, no čini se kako se njezina transformacija ne sviđa baš svima.

Uoči ovogodišnje prestižne dodjele Grammyja Bebe se na Instagramu požalila kako ju dizajneri ne žele odjenuti za veliku glazbenu noć jer nije mršavica, što je razljutilo njezine obožavatelje. "Žao mi je, no moram se ispovijediti o ovome. Ako ne volite moj stil ili glazbu, to je jedna stvar. Ali reći da ne možete odijevati nekoga tko nema manekensku građu nešto je sasvim drugo. Potičite žene da vole svoja tijela, a ne da se osjećaju loše zbog svoje veličine. Lijepe smo u bilo kojoj veličini. Male ili velike! I moj konfekcijski broj 40 svejedno ide na dodjelu Grammyja", odlučno je tada poručila pjevačica te izazvala oduševljenje.

I upravo je tako i bilo. Na crvenom tepihu dodjele zablistala je u raskošnoj, crvenoj haljini od tila s dubokim dekolteom koju je potpisao brand Monsoori. "Bila sam slomljena kada sam saznala što pričaju o meni. Samo želim da druge žene vole svoja tijela."

Pjevačicu je nekoliko puta obukao i riječki dizajner Juraj Zigman.

"Mrzim ovakve paparazzi fotografije sebe, no objavit ću ih jer su STVARNE. Išla sam u kupnju namirnica i kupila sam srećku na kojoj sam dobila 25 dolara", napisala je Bebe na Instagramu pored fotografije u crnim tajicama i bijelom, sportskom topiću, u kojima je njezina tjelesna transformacija još više došla do izražaja.

Ipak, apsolutno pozdravljamo isticanje realnog stanja stvari, posebno od žena A-liste, koje su na kraju dana obične smrtnice s nesavršenostima baš poput ostalih te se to ne boje priznati.

 

Jedna od najljepših žena pokazala lice bez šminke i objasnila zašto s 53 godine voli pozirati gola