Bebe Rexha danas je jedna od najvećih pop senzacija, a to su potvrdile i nominacije za ovogodišnje Grammyje, najprestižniju nagradu u svijetu glazbe.

Galerija


29-godišnja pjevačica albanskog podrijetla otvoreno je progovorila o problemima s kojima se suočava čak i kao planetarno popularna zvijezda.

Vezani članci Lizzo, Grammy Odgođena je dodjela Grammyja, organizatori pokušavaju pronaći novo rješenje Bebe Rexha (Foto: Getty) Pjevačica se na fenomenalan način osvetila svim kritičarima koji su ju nedavno uvrijedili

Bebe Rexha danas je jedna od najvećih pop senzacija, a to su potvrdile i nominacije za ovogodišnje Grammyje, najprestižniju nagradu u svijetu glazbe. Bebe je nominirana u kategoriji najbolje nove umjetnice i najboljeg grupnog nastupa, a pjevačica nije skrivala koliko je uzbuđena zbog nominacija i nastupa na dodjeli.

Iako je 10. veljače trebao biti jedan od najljepših i najuzbudljivijih dana u njezinom životu, netko joj je ipak uspio skinuti osmijeh s lica, barem nakratko. Zapravo se radi o nekolicini modnih dizajnera koji su odbili odjenuti pjevačicu za event, jer smatraju da je "predebela".

Cijelu nimalo ugodnu priču Bebe je objavila na Instagramu.

"Žao mi je, no moram se ispovijediti o ovome. Ako ne volite moj stil ili glazbu, to je jedna stvar. Ali reći da ne možete odijevati nekoga tko nema manekensku građu je nešto sasvim drugo. Potičite žene da vole svoja tijela, a ne da se osjećaju loše zbog svoje veličine. Lijepe smo u bilo kojoj veličini. Male ili velike! I moj konfekcijski broj 40 svejedno ide na dodjelu Grammyja", odlučno je poručila pjevačica te izazvala oduševljenje brojnih obožavatelja.

Bebe je otkrila kako je njezin tim kontaktirao više velikih dizajnera za haljinu za tu posebnu večer, no svi su ih redom odbili. Odlučno im je poručila i kako sada više nije zainteresirana za njihove kreacije, a u komentarima na video javili su joj se brojni koji bi rado vidjeli na glazbenica nosi njihove kreacije.

Mi ipak navijamo da to bude riječki dizajner Juraj Zigman koji ju je dosad odjenuo nekoliko puta, a posljednji put na reviji slavnog Victoria's Secreta u New Yorku u studenom prošle godine.

Prije sedam godina je otišao iz Hrvatske, a sada progovorio o svojem životu u tuđini

Tri godine poslije smrti voljenog supruga pjevačka diva ljubi 16 godina mlađeg plesača?

Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda