Filip Rudan dao nam je izjavu nakon što je saznao da će nastupati u finalu Supertalenta.

Galerija


Završnica treće polufinalne emisije žirija Supertalenta bila je poprilično teška za sve, osobito za žiri. Naime, kako se nisu mogli odlučiti hoće li u finale poslati Đulijana Jašarevića ili Filipa Rudana, na kraju su opet presudili glasovi gledatelja pa ćemo uskoro opet slušati 19-godišnjaka koji je večeras pjevao ''Perfect'' Eda Sheerana. 

Vezani članci Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent? Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Nova hrvatska zvijezda slamat će srca glasom, ali i činjenicom da je trenutno sretno zaljubljen

''Nemam komentara, tri srčana sam doživio, presretan sam'', priznao nam je Filip odmah nakon što je saznao da ga čeka i nastup u finalu Supertalenta.

Njegova je publika u studiju bila poprilično glasna, a očito je da i pred malim ekranima ima puno obožavatelja. Otkrio nam je tako da ga je u studiju bodrila ekipa s plesa, a priznao nam je i da je svoju izvedbu posvetio nekome.

''Posvetio sam večerašnji nastup jednoj osobi koja mi puno znači, ali neću reći o kome je riječ''. 

Filipov nastup u finalu jedva čekamo i mi, pogotovo zato što već ima ideju kako bi njegov novi nastup trebao izgledati, ali o tome nam naravno nije želio puno pričati.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.