Filip Rudan dao nam je izjavu nakon što je saznao da će nastupati u finalu Supertalenta.

Galerija


Završnica treće polufinalne emisije žirija Supertalenta bila je poprilično teška za sve, osobito za žiri. Naime, kako se nisu mogli odlučiti hoće li u finale poslati Đulijana Jašarevića ili Filipa Rudana, na kraju su opet presudili glasovi gledatelja pa ćemo uskoro opet slušati 19-godišnjaka koji je večeras pjevao ''Perfect'' Eda Sheerana. 

Vezani članci Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filipa muče strahovi pred nastup, otkrio nam je koga se najviše boji, ali i na što bi potrošio nagradu Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Ovo su najveći od najvećih! Da čujemo vaš glas, tko bi mogao biti novi hrvatski Supertalent?

''Nemam komentara, tri srčana sam doživio, presretan sam'', priznao nam je Filip odmah nakon što je saznao da ga čeka i nastup u finalu Supertalenta.

Njegova je publika u studiju bila poprilično glasna, a očito je da i pred malim ekranima ima puno obožavatelja. Otkrio nam je tako da ga je u studiju bodrila ekipa s plesa, a priznao nam je i da je svoju izvedbu posvetio nekome.

''Posvetio sam večerašnji nastup jednoj osobi koja mi puno znači, ali neću reći o kome je riječ''. 

Filipov nastup u finalu jedva čekamo i mi, pogotovo zato što već ima ideju kako bi njegov novi nastup trebao izgledati, ali o tome nam naravno nije želio puno pričati.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.