Jedva došao do riječi

Sa šarmerom Filipom pričali smo poslije izvedbe zbog koje ćemo ga opet slušati, evo kome je posvetio nastup

Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Filip Rudan dao nam je izjavu nakon što je saznao da će nastupati u finalu Supertalenta.

Završnica treće polufinalne emisije žirija Supertalenta bila je poprilično teška za sve, osobito za žiri. Naime, kako se nisu mogli odlučiti hoće li u finale poslati Đulijana Jašarevića ili Filipa Rudana, na kraju su opet presudili glasovi gledatelja pa ćemo uskoro opet slušati 19-godišnjaka koji je večeras pjevao ''Perfect'' Eda Sheerana. 

Pogledaj i ovo Filip Rudan - 3 Obara s nogu Prvo je osvojio Maju Šuput, nedavno i cijelu Hrvatsku, a sad otkriva čuju li se uskoro i svadbena zvona!

''Nemam komentara, tri srčana sam doživio, presretan sam'', priznao nam je Filip odmah nakon što je saznao da ga čeka i nastup u finalu Supertalenta.

Njegova je publika u studiju bila poprilično glasna, a očito je da i pred malim ekranima ima puno obožavatelja. Otkrio nam je tako da ga je u studiju bodrila ekipa s plesa, a priznao nam je i da je svoju izvedbu posvetio nekome.

''Posvetio sam večerašnji nastup jednoj osobi koja mi puno znači, ali neću reći o kome je riječ''. 

Filipov nastup u finalu jedva čekamo i mi, pogotovo zato što već ima ideju kako bi njegov novi nastup trebao izgledati, ali o tome nam naravno nije želio puno pričati.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene