Opet ga muči lažni Instagram

Oglasio se Filip Juričić oko djeteta! Evo kada je stigla sreća u njegov dom i je li dobio sina ili kćer?

Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić (FOTO: Instagram) Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Filip Juričić (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Filip Juričić otkrio je sve o svojem drugom djetetu.

Filip Juričić i njegova zaručnica Nika Dogan postali su roditelji, a kako se nije znalo jesu li dobili sina ili kćer, nazvali smo i provjerili o kojem se spolu djeteta radi.

Pogledaj i ovo Filip Juričić na setu (Foto: IN Magazin) Radno ljeto Jednog od najzgodnijih hrvatskih glumaca Filipa Juričića uskoro ćemo gledati u ulozi policajca: "Ja sam jedan luftiguz!"

Naime, Filip i Nika dobili su sina, a na svijet je stigao na sam praznik Velike Gospe, u dva sata ujutro.

''Dugačak je 52 centimetara i težak 3,8 kilograma. Sve je prošlo u najboljem redu. Nika se dobro osjeća i sada, evo, kuham ručak pa trčim njima u bolnicu. Presretni smo'', kazao je Filip koji nije otkrio ime sina jer se još uvijek malo premišljaju oko imena.

''Naravno da sam proslavio rođenje sina. Bio sam u jednom kafiću s prijateljima koji su u Zagrebu i lijepo smo se počastili'', otkrio je glumac čiju je sretnu vijest objavio njegov lažni profil na Instagramu.

''Ne znam od kuda toj osobi fotografija, ali netko uporno na Instagramu piše kao da sam ja, a onda se još i kolege zakače za to i povjeruju. Ponavljam još jednom, ja nemam Instagram'', šokirano nam je kazao Filip Juričić.

Filipa ćemo uskoro gledati i novoj seriji Nove TV "Na granici".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene