Slavna Fergie hrabro je progovorila o svojoj borbi s ovisnošću.

Galerija


Popularna pjevačica Fergie otvorila je dušu i progovorila o borbi s ovisnošću. U jeku razvoda od bivšeg supruga Fergie je otkrila i kako joj u mladenačkim danima nije bilo nimalo lako. Eksperimenti s drogama doveli su je do teških zdravstvenih problema.

Fergie (FOTO: Getty)
Fergie (FOTO: Getty) - 3

"Dotakla sam dno. Patila sam od kemijski inducirane psihoze i demencije. Halucinirala sam na dnevnoj bazi. Trebalo mi je godinu dana nakon što sam prestala uzimati metamfetamin da kemikalije mom mozgu prestanu nanositi štetu", priznala je Fergie. Otkrila je i s kakvim  se posljedicama suočavala nakon konzumacije droge. "Znala sam sjediti u zatvorenoj prostoriji u kojoj su mi se uviđale pčele i zec", kazala je pjevačica.

Fergie (FOTO: Getty)
Fergie (FOTO: Getty) - 1

Na početku joj se sve činilo zabavno, no ubrzo je shvatila do čega se dovela. "Dan kada mi je prestalo biti zabavno bio je dan kada se probudila moja snaga, vjera i nada u nešto bolje", kazala je za Daily Mail. U intervjuu se kratko osvrnula i na razvod od Josha Duhamela nakon osam godina braka. Kaže da trenutno nema vremena za tugu jer naporno radi na promoviranju svog prvog soloalbuma "Double Dutchess".