Zajedno 13 godina

Iznenadili sve! Propao jedan od najskladnijih brakova Hollywooda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije nego su ušli u brak, Fergie i Josh Duhamel hodali su pet godina. Nakon zaruka su se vjenčali, a potom dobili i sina. Sve je izgledalo kao bajka.

Poznata pjevačica i nekadašnja vokalistica grupe Black Eyed Peas obratila se javnosti i sa suprugom Joshom Duhamelom priznala da je njihovoj ljubavi došao kraj. Nakon osam zajedničkih godina u braku te još nekoliko u vezi, Josh i Fergie odlučili su se rastati. Duhamel je priznao da se prekid dogodio puno prije, no zbog privatnih razloga neko su ga vrijeme skrivali od medija.

Pogledaj i ovo Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Napokon razvedeni Prekinuli su 2017., no tek sad su se razveli: Ona nije viđena s drugim, a on osvaja samo mlađe žene

"Uz potpuno poštovanje i ljubav, ranije ove godine odlučili smo se razvesti. Kako bismo u voim trenucima izdržali sve što je pred nama, dugo o ovom nismo govorili. Uvijek ćemo jedan drugom biti podrška kako bi sinu omogućili sve što mu je potrebno u životu. Zbog toga ćemo razloga uvijek biti ujedinjeni", otkrio je glumac. Par od početka ove godine nije viđen zajedno u javnosti.

U braku su dobili i sina Axla, kojem su danas četiri godine. Upravo zbog njega Fergie i Josh odlučili su ostati prijatelji. Inače, par je počeo izlaziti još 2004. godine, a tri godine poslije Duhamel je Fergie zaprosio. Vjenčali su se 2009. na raskošnoj svadbi, a potom dobili i dječaka. Njihov raskid iznenadio je sve jer su zaista izgledali sretno i stabilno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene