Fani Stipković otkrila je na Instagramu kako će se naći u ulozi voditeljice World Football Summit Awarda.

Galerija


Naša uspješna novinarka Fani Stipković na društvenim je mrežama objavila veliku novost iz svog poslovnog života i pohvalila se novim radnim mjestom.

Vezani članci Fani Stipković - 4 Naša najseksi novinarka uskočila u kratku haljinicu pa postavila zanimljivo pitanje koje je ostalo u sjeni njezine ljepote Fani Stipković Naša najseksi novinarka stigla kući pa prvom fotkom u badiću osvojila obožavatelje, nisu se mogli suzdržati od komentara

39-godišnja Fani otkrila je na svom profilu na Instagramu kako će se naći u ulozi voditeljice  međunarodnog događaja nogometne industrije zbog čega ne krije uzbuđenje.

"Uzbuđena sam što ću voditi glavni međunarodni događaj nogometne industrije, na kojem će najbolji profesionalci biti prepoznati i nagrađeni. Vidimo se na World Football Summit Award u Wandi Metropolitano", napisala je Fani.

"Ponosni smo na tebe", "Čestitamo Fani, to je sjajno", "Naša najbolja voditeljica", "Bravo ljepotice", "Šaljemo ti puno ljubavi", "Jedva čekamo gledati te", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani je nekoliko puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka može se pohvaliti i top-formom.

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je jednom prilikom uz fotku zahtjevne vježbe na profilu na Instagramu, na kojoj visi naglavačke i kojom je čestitala Međunarodni dan joge.

Inače, Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

Uhvaćena taman u trenutku kad joj je vjetar podigao mini haljinu u zrak, a problem joj je stvarao i krivi izbor obuće

Ovaj muškarac sve donedavno bio je preslatka glumica koja se odlučila na veliku životnu promjenu, sjećate li se kako je prije izgledao?