Kraće nije moglo!

Naša najseksi novinarka u nikad kraćoj haljini bodrila Hrvatsku protiv Srbije: "Kakva boginja!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj haljini u kojoj je pratila teniski meč Hrvatske i Srbije na Davis Cupu.

Naša sportska novinarka i voditeljica sa španjolskom adresom, 38-godišnja Fani Stipković nikako nije htjela propustiti meč Davis Cupa između Hrvatske i Srbije, čime se pohvalila i na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

"Danas prati najbolji tenis. Polufinale Davis Cupa, Hrvatska-Srbija. Idemo Hrvatska", napisala je Fani uz fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj haljinici i prorezom na grudima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Kakva ljepotica", "Obaraš s nogu i ostavljaš bez riječi", "Kakva boginja, Fani", "Savršena si", "Super zgodna", "Najljepša navijačica", "Ljepoto nad ljepotama", "Dama baš tako i izgleda, slatka, razigrana, magična", "Ljepoto Hrvatska", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Slične reakcije zgodna Fani izazove gotovo svakom svojom fotkom koju objavi i podijeli sa svojih gotovo 85 tisuća pratitelja na Instagramu. 

Otkako živi i radi u Madridu, Fani je nekoliko puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka može se pohvaliti i top-formom.

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je jednom prilikom uz fotku zahtjevne vježbe na profilu na Instagramu, na kojoj visi naglavačke i kojom je čestitala Međunarodni dan joge.

Inače, Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) +13 Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Zanimljivosti Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene