Lijepa emigrantica

FANI STIPKOVIĆ Nema namjeru vratiti se u Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković otkrila je i zbog čega ne priča o svom ljubavnom životu.

Prije nekoliko dana poznata novinarka stigla je u naše krajeve, točnije u Zadar. Otkrila je da je u naše krajeve došla isključivo poslovno, a ne privatno.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

'Bila sam angažirana u High five, sport, film & media festivalu, točnije, bila sam jedan od moderatora. Uvijek rado sudjelujem na dobrim projektima', kazala je Fani.

Otkrila je da svakog ljeta iskoristi priliku posjetiti Hrvatsku i da uvijek isključivo bira Korčulu gdje vrijeme provodi s obitelji. Završila je magisterij novinarstva i već tri godine živi u Španjolskoj. 'Odlučila sam ostati u Madridu i nakon magisterija. Freelancer sam za nekoliko produkcijskih kuća, a uz novinarstvo sam se počela baviti i produkcijom. Dopisnik sam za Huffington Post, a velika mi je želja proširiti svoj rad na latinsko tržište. U mojoj struci što više jezika znaš, otvaraju ti se nova tržišta i možeš lakše napredovati', otkriva bivša manekenka.

OVDJE pročitajte koja se pjevačica ipak vratila u Hrvatsku.

U razgovoru je prokomentirala kako povratak u Hrvatsku ne planira i kako bi se vratila isključivo ukoliko se dogodi neka poslovna prilika. Jednostavno voli Madrid, ležernost i opuštenost života u Španjolskoj. 'Svi su zadovoljni, sretni i nema nervoze, osim ako si je sam ne stvoriš', opisuje Fani život u Madridu.

OVDJE pročitajte s kojom se to djevojkom po Zagrebu šeta Josip Radeljak.

Prokomentirala je i svoj ljubavni život. Kao i obično nije bila previše od riječi i objasnila nam je zašto je tome tako. 'Nije da stvaram veo tajnosti, ali nikada mi nije bilo ugodno pričati o mojem privatnom životu. Odlučila sam da ću samo jednom progovoriti o tome, a to će biti trenutak u kojem budem vjerovala da je kraj mene osoba s kojom ću podijeliti život'. Budući da nije ni pjevačica, ni glumica, a ni estradna ličnost, Fani smatra da joj se bolje držati struke i u tome okviru pričati, prenosi Story.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene