Doma je ipak najljepše

Put putujem, a žao mi... poznati Hrvati u bijelom svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponekad nevolja natjera čovjeka da ode iz svoje zemlje, a ponekad je razlog mogućnost za napredovanje u životu i karijeri.

Fani Stipković krajem 2013. upisala je magisterij novinarstva i medija u Madridu kojeg je uspješno završila. Ipak, Fani je jednom prilikom rekla kako joj nije bilo lako u zemlji u kojoj nikoga ne poznaje. Često se osjećala usamljeno i nostalgično, ali ipak se brzo prilagodila novom načinu života. Stekla je prijatelje i i navikla se na španjolski temperament i način života. Danas je uspješna mlada žena koja koristi svaku priliku kako bi posjetila svoju zemlju.

Pogledaj i ovo Jelena Orešković poseban razlog za izlazak Naša bivša manekenka nekada je harala modnim pistama, a onda je napravila potpuni zaokret u karijeri!

Mislili su da ima sve: Tajči progovorila o borbi s depresijom i suprugom

Tajči Cameron, nekada poznata samo kao Tajči, bila je jedna od najvećih zvijezda bivše Jugoslavija koja je osvajala svojim hitovima i šarmom. Na vrhuncu karijere odlučila je napustiti Hrvatsku i otići u Ameriku gdje se 1999. udala za Matthewa Camerona s kojim ima tri sina. Tajči se i dalje bavi glazbom i često se vraća u svoj rodni Zagreb.

Ljiljana Nikolovska bila je pjevačica grupe 'Magazin' i definitivno jedna od najpopularnijih glazbenica bivše države. S 'Magazinom' je snimila sedam albuma, započela je kratku solističku karijeru nakon odlaska iz grupe, a onda je spakirala kofere i napustila Hrvatsku. Otišla je u Ameriku gdje se udala 1995. za glazbenika Petea Mazicha s kojim ima sina Tonija. 'Čak i kad sam otišla, meni su prve tri godine kuferi bili spakirani, međutim stjecajem okolnosti srela sam bend koji mi se sviđa, srela sam svoga supruga, postala sam mama tamo', rekla je Ljiljana jednom prilikom. U Hrvatsku i Split vraća se kad god joj to poslovi dozvoljavaju.

Ivica Kovačević u New Yorku živi već sedam godina. Ivica u Americi gradi kazališnu karijeru, a suvlasnik je i dva fitnes kluba koja posjećuju milijunaši. Cijelo vrijeme ulagao je u svoje obrazovanje tako da je završio i prestižnu glumačku školu i ostvario nekoliko zapaženih uloga. Ivica ljetne praznike voli provoditi u Hrvatskoj, posebno u Dubrovniku.

Hrvat u Americi - dok on glumi, milijunaši treniraju u njegovim teretanama

Leona Paraminski udala se za inžinjera elektrotehnike Tina Komljenovića i zajedno s njim odlučila se na veliki korak, preseljenje u Ameriku. Leona danas živi u Santa Barbari gdje uspješno gradi glumačku karijeru, ali piše i kolumnu za Dnevnik.hr rubriku showbuzz. Leona je u Americi stekla broje prijatelje i ostvarila kontakte koji će joj svakako pomoći u nastavku karijere.

Korina Longin Starr bivša manekenka iz Zadra već godinama živi u Los Angelesu gdje je osnovala obitelj i rodila sina Princetona Rivera kojeg ima u braku s reperom Fredrom Starrom.

Jelena Orešković bivša manekenka nakoj udaje za poznatog francuskog dizajnera iranskog podrijetla Hermidasa preselila se u francusku prijestolnicu. Sa suprugom i kćeri živi u luksuznom stanu u samom središtu Pariza. Jelena kaže da se u braku nije ništa promijenilo. Jedino što se promijenilo jest to da je za vrijeme života u Francuskoj naučila odlično kuhati. Često sa suprugom dolazi u Hrvatsku pa ne čudi što se on zaljubio u našu kuhinju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene