Fani Stipković je na Instagramu čestitala Međunarodni dan joge fotografijom na kojoj je pokazala svoj srkiveni talent.

Galerija


Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka sada je pokazala i kako ostaje u top-formi.

Vezani članci Fani Stipković U vatrenom izdanju još je jednom obranila titulu naše najseksi novinarke, a priznala je i da se zaljubila Fani Stipković - 4 Naša najseksi novinarka uskočila u kratku haljinicu pa postavila zanimljivo pitanje koje je ostalo u sjeni njezine ljepote

Na svojem je Instagramu objavila fotografiju od koje zastaje dah te je pratitelje oduševila i svojim talentom.

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je uz fotku zahtjevne vježbe u kojoj visi naglavačke i kojom je čestitala Međunarodni dan joge.

Fotkom je izazvala lavinu oduševljenja te je dobila i brojne pohvale za svoju zanosnu figuru u uskom sportskom izdanju.

Inače, Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

"Znam da ne govorim dovoljno o tome koliko bi vjerojatno neki željeli, ali oduvijek sam bila rezervirana kad je riječ o mojem privatnom životu jer nisam htjela da me ljudi percipiraju kroz to", ispričala je tada novinarka.

Obećala je i da će u budućnosti biti otvorenija o svom ljubavnom životu, a s dečkom treba donijeti i odluku o tome hoće li ostati u Španjolskoj ili se vratiti u domovinu jer joj, kako je priznala, nedostaju obitelj, prijatelji i hrvatski običaji.

Požurila se pohvaliti promjenom pa joj je sve prisjelo, ismijali su je zbog detalja koji se samo njoj sviđa

Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina