Wow, svaka čast!

Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Fani Stipković je na Instagramu čestitala Međunarodni dan joge fotografijom na kojoj je pokazala svoj srkiveni talent.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka sada je pokazala i kako ostaje u top-formi.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Na svojem je Instagramu objavila fotografiju od koje zastaje dah te je pratitelje oduševila i svojim talentom.

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je uz fotku zahtjevne vježbe u kojoj visi naglavačke i kojom je čestitala Međunarodni dan joge.

Fotkom je izazvala lavinu oduševljenja te je dobila i brojne pohvale za svoju zanosnu figuru u uskom sportskom izdanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Inače, Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

"Znam da ne govorim dovoljno o tome koliko bi vjerojatno neki željeli, ali oduvijek sam bila rezervirana kad je riječ o mojem privatnom životu jer nisam htjela da me ljudi percipiraju kroz to", ispričala je tada novinarka.

Obećala je i da će u budućnosti biti otvorenija o svom ljubavnom životu, a s dečkom treba donijeti i odluku o tome hoće li ostati u Španjolskoj ili se vratiti u domovinu jer joj, kako je priznala, nedostaju obitelj, prijatelji i hrvatski običaji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene