It’s OK!

Nismo ju dugo vidjeli: Omiljena hrvatska misica nekima uljepšala dan i vratila ih u daleku 1993. godinu

Fani Čapalija Fani Čapalija PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Fani Čapalija Jelena Rozga, Ana Čagalj i Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) Fani Čapalija i Jelena Rozga +0 Fani Čapalija (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Fani Čapalija otvorila je profil na Instagramu što su njezini obožavatelji jedva dočekali.

Jedna od omiljenih i najljepših  misica u hrvatskoj povijest Fani Čapalija razveselila je svoje obožavatelje i to otvaranjem svog profila na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagramu.

Fani je profil otvorila prije nekoliko dana i objavila je nekoliko fotografija koje prikupljaju lajkove. U opisu profila joj piše da je bila Miss Hrvatske 1993. godine, i njezina slavna izjava It’s OK koja je postala legendarna tih davnih 90-ih.

Naime, bio je to njezin odgovor na pitanje Pierca Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem su natjecateljice na pozornicu izlazile u kupaćim kostimima, pa je pomalo zbunjeno ali simpatično odgovorila "it’s OK".

Fani je objavila i nekoliko fotografija sa snimanja spota Klape Rišpet iz 2017. godine, fotografiju s plaže, a objavila je i fotografiju s prijateljicom Lejlom Filipović iz 2013. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Čapalija (@fanicapalija_official) on

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Tko bi to još učinio? Priznala mu da ga je varala, a njegov je potez nakon toga mnogima ostao neshvatljiv

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene