Ne zna se koja je ljepša

Poznate Splićanke plijenile pažnju: Naša bivša misica ukrala poglede, Jolina supruga blista poslije poroda

Jelena Rozga, Fani Čapalija, Ana Čagalj Jelena Rozga, Fani Čapalija, Ana Čagalj PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga, Ana Čagalj i Fani Čapalija Joško i Ana Čagalj i Tomislav Gelo Jelena Rozga, Tomislav Gelo, Ana Čagalj, Joško Čagalj, Fani Čapalija Ana i Joško Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj, Tomislav Gelo i Jelena Rozga Ana Čagalj, Tomislav Gelo i Jelena Rozga Joško Čagalj i Tomislav Gelo Jelena Rozga Fani Čapalija i Jelena Rozga +2 Fani Čapalija Galerija

Fani Čapalija, Jelena Rozga i Ana Čagalj plijenile su pažnju na otvorenju salona u Splitu.

Splićanke Fani Čapalija, Jelena Rozga i Ana Čagalj na otvorenju salona Gelo međusobno su razmjenjivale dosadašnja iskustva i komentirale posljednje modne trendove iz ponude salona.

Pogledaj i ovo showbuzz Zdrav stil života FOTO Brojni poznati odazvali se Pokretu za radost

Sve tri su plijenile pažnju i modnim kombinacijama i izgledom. Jolina supruga blista nakon poroda, bivša misica Fani ukrala je poglede u zelenoj haljini, a Rozga je sve očarala svojim osmijehom. 

Tomislav Gelo mladi je frizer koji je među svojim sugrađanima već stekao status omiljenog frizera. Upravo Tomislav i njegov tim svakodnevno se brinu o kosi brojnih svojih klijenata, a među njima su i spomenute dame. 

Njegova je namjera, poručio je, stvoriti kutak u kojoj će svim klijenticama biti osigurani vrhunski tretmani za kosu:

''Sretan sam što zajedno sa svojim timom svakodnevno gledamo lica naših zadovoljnih klijentica, to je najveća nagrada i priznanje našeg rada. Veselimo se svakom novom radnom danu i prilici da opravdano ukazano povjerenje naših sugrađana kada je njihova kosa i njega kose u pitanju'', poručio je Tomislav.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene