Fani Čapalija, Jelena Rozga i Ana Čagalj plijenile su pažnju na otvorenju salona u Splitu.

Galerija


Splićanke Fani Čapalija, Jelena Rozga i Ana Čagalj na otvorenju salona Gelo međusobno su razmjenjivale dosadašnja iskustva i komentirale posljednje modne trendove iz ponude salona.

Vezani članci Fani Čapalija Pamtimo je po jednoj rečenici još od 1993. godine, a njezinoj ljepoti i danas se mnogi dive Fani Čapalija Uvijek obara s nogu: Jedna od naših najljepših misica pozirala u badiću i pokazala tetovaže

Sve tri su plijenile pažnju i modnim kombinacijama i izgledom. Jolina supruga blista nakon poroda, bivša misica Fani ukrala je poglede u zelenoj haljini, a Rozga je sve očarala svojim osmijehom. 

Tomislav Gelo mladi je frizer koji je među svojim sugrađanima već stekao status omiljenog frizera. Upravo Tomislav i njegov tim svakodnevno se brinu o kosi brojnih svojih klijenata, a među njima su i spomenute dame. 

Njegova je namjera, poručio je, stvoriti kutak u kojoj će svim klijenticama biti osigurani vrhunski tretmani za kosu:

''Sretan sam što zajedno sa svojim timom svakodnevno gledamo lica naših zadovoljnih klijentica, to je najveća nagrada i priznanje našeg rada. Veselimo se svakom novom radnom danu i prilici da opravdano ukazano povjerenje naših sugrađana kada je njihova kosa i njega kose u pitanju'', poručio je Tomislav.