Ništa se nije promijenila

Pamtimo je po jednoj rečenici još od 1993. godine, a njezinoj ljepoti i danas se mnogi dive

Fani Čapalija Fani Čapalija PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Jelena Rozga, Ana Čagalj i Fani Čapalija +0 Fani Čapalija Galerija

Fani Čapalija je na Inatagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj dekoltiranoj haljini i sve oduševila svojom ljepotom i stilom.

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija prije nekoliko je mjeseci otvorila profil na Instagramu i od tada oduševljava obožavatelje objavama, što iz prošlih dana, što iz sadašnjosti jer ju mnogi od njih još uvijek smatraju najljepšom Hrvaticom.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

46-godišnja je Fani jednom od posljednjih objava pokazala da izgleda predivno kao i na početku manekenske karijere, i to na fotografiji na kojoj pozira u bijeloj haljini s istaknutim dekolteom i prorezom.

"Prelijepa", "Divna,jednostavna i predivna žena", "Lipa si lipa, anđeli ti sliče", "Svaka čast, prelijepa si", "She is back! It's OK", dio je komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Čapalija (@fanicapalija_official) on

Fani je na Izboru za Miss Hrvatske pobijedila 1993. godine, a na Izboru za Miss svijeta se plasirala u top pet najljepših. U opisu profila na Instagramu joj piše i njezina slavna izjava "It’s OK" koja je postala legendarna tih davnih 90-ih.

Naime, bio je to njezin odgovor na pitanje Pierca Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem su natjecateljice na pozornicu izlazile u kupaćim kostimima, pa je pomalo zbunjeno ali simpatično odgovorila "it’s OK".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene