što joj je ovo trebalo

Zbog brojnih plastičnih operacija nekad prelijepa glumica danas se jedva može nasmijati

Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) +0 Famke Janssen (Foto: Profimedia) Galerija

Famke Janssen prije samo nekoliko mjeseci izgledala je drugačije i bolje, no sada ne može ispraviti ono što je godinama radila na licu.

55-godišnja nizozemska glumica Famke Janssen danas je najpoznatija po brojnim estetskim operacijama kojima je deformirala lice.

Pogledaj i ovo Meg Ryan (Foto: Profimedia) Loša odluka Bila je neodoljiva, omiljena holivudska slatkica, a onda se prepustila u ruke kirurzima

Bivša manekenka te glumica nekada je bila zanosna holivudska dama čijoj su se ljepoti divili i muškarci i žene, no ni takva nije odoljela čestim odlascima pod nož te tretmanima botoksa.

Iako rijetko koja pripadnica ljepšeg spola u zabavnoj industriji odolijeva čarima takvog uljepšavanja, neke toliko pretjeraju da se u potpunosti mijenjaju, što se nažalost dogodilo i s Famke.

U posljednje vrijeme, zvijezda filmova "X-Men" i "Taken" sve je češći gost raznih evenata, pa ne čudi što se ponovno aktiviralo pitanje njezinog izgleda.

Njezino oči su danas "mačkastije" nego inače, a kada se nasmije, slavna brineta izgleda kao da to jedva uspijeva napraviti. Jamke je prije samo nekoliko mjeseci izgledala drukčije i mnogo bolje, no sada je prekasno za vraćanje na staro.

U našoj se galeriji uvjerite kako je tekla njezina fizička promjena kroz sve ove godine pod svjetlima reflektora.

 

Dado i Karlo iz serije Na granici otkrili tajne sa snimanja
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene