U elegantnom crvenom kaputu Famke Janssen ipak je privlačila poglede zategnutim i natečenim licem.

Galerija


54-godišnja glumica izgleda nevjerojatno zategnuto.

Vezani članci Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Poslije bolnog razvoda prepustila se plastičnim operacijama i teretani te potpuno transformirala izgled

Radi se o glumici i bivšoj manekenki Famke Janssen koja je posljednjih dana u Londonu u kojem snima novi film "The Capture".

U elegantnom crvenom kaputu Famke je ipak privlačila poglede "smrznutim" licem, koje je očito posljedica godina ovisnosti o estetskoj kirurgiji i mladolikom izgledu.

OVDJE POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE IZ LONDONA.

Famke je prije samo nekoliko mjeseci izgledala drukčije i mnogo bolje, a da ne govorimo o ne tako dalekoj prošlosti, kada su se oba spola divila njezinoj ljepoti.

Inače, Famke je rođena u nizozemskom Amstelveenu, a od 2000. godine nije se povezivala s nekim muškarcem. Naime, tada se razvela od supruga Kipa Williamsa nakon 5 godina braka.

Čini se kako je glumica utjehu od propalog braka pronašla u poslu, ali i čestim posjetima estetskim kirurzima. Glumica nema djece.

Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

Očitala mu bukvicu: Bivši par posvađao se nasred ulice pred fotografima

Ella Dvornik otkrila koliko je koštalo njezino američko vjenčanje