Fabijan Pavao Medvešek otkrio je kako mu je transformacija u Franka Sinatru u showu "Tvoje lice zvuči poznato" bila omiljena, a zbog nje je dobio velike pohvale Nives Celzijus.

Galerija


Fabijan Pavao Medvešek objavio je video svoje najdraže transformacije u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek - 6 Najbolje da sami pogledate što točno znači ova reakcija Nives Celzijus, zbilja je vrijedno divljenja! Maja Šuput Uloga koju Maja Šuput nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima, vrckavi komentari žirija i reakcije koje ćemo još dugo pamtiti!

Naime, mladi glumac je posebno uživao kada je dobio priliku da preobrazi u Franka Sinatru, jednog od najutjecajnijih i najpopularnijih umjetnika 20. stoljeća.

"Jedna od definitivno najljepših večeri u cijeloj sezoni jer rijetko kad u životu imaš priliku nositi odijelo i pjevati toliko veliku pjesmu. Od trenutka kada sam završio s ovom emisijom sam u pregovorima s produkcijom da mi poklone ovo odijelo rađeno po mjeri i još uvijek se nismo dogovorili...", napisao je Fabijan pokraj snimke svog nastupa.

Pratitelji su Medvešeka počastili komplimentima. "Najbolji nastup", "Obožavam te", "Bravo", "Po meni jedan od najljepših i najdražih nastupa, od tebe, od pjesme, od svega!! Toliko predivno izvedeno, čak sam, moram priznati malo pustila suzu jer si bio divan, divan ti, divna pjesma, predivno, stvarno, za ovo imam samo riječi hvale za ovo. Bravo. Od mene očekuj veliku podršku", komentirali su. 

Inače, upravo je ova transformacija oduševila cijeli žiri, a posebno Nives Celzijus. "Pa ja sad više ne znam da li moja neurotska mašinerija za ocjenjivanje sada uopće radi ispravno kad si ti u pitanju jer evo kolege su rekle svoje mišljenje, meni je ovo bilo savršeno u svim pogledima, ne mogu te ni gledati, volim te, ja sam se zaljubila'', komentirala je NIves u svom stilu.

Ni voditeljica Maja Šuput nije ostala ravnodušna. "Bože kako je lijep'', rekla je Maja. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Šokantne transformacije koje su javnost ostavile u čudu: Toliko su smršavjeli da ih je teško prepoznati!