Fabijan Pavao Medvešek za novu emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirao se u legendarnog Franka Sinatru.

Galerija


Nakon niza fantastičnih nastupa u showu ''Tvoje lice zvuči poznato, Fabijan Pavao Medvešek pretvorio se u legendarnog Franka Sinatru. 

Vezani članci Dalibor Petko četvrta emisija TLZP - 3 Šokirane izraze lica Maje Šuput i Nives Celzijus objasnit će genijalni prizori koje ne smijete propustiti! Nives Celzijus Pogledajte haljinu Nives Celzijus zbog koje je sama zaključila da je jednostavno prezgodna: ''Razlog više da upalite TV!''

Bila je to još jedna od njegovih izvedbi o kojoj će se sigurno pričati još dugo. A evo i komentara žirija. 

''Rijetko kad se dogodi da čovjek koji izvodi pjesmu ovoliko uživa u njoj. U svim segmentima si bio fantastičan, točan, točan u mislima, pjevao si srcem, izgledaš fenomenalno, uživao si više nego mi'', primijetio je Navojec. 

''Nisam znala da u njemu čuči takav gospodin. Pravi muškarac, briljantan nastup, nisam osjetila nimalo nesigurnosti. I nemoj se selit u New York'', zaprijetila je Indira Fabijanu, a Mešin je primijetio da je Fabijanu ovoga puta upala sjekira u med. 

''Možda je ovo bio i prelagan zadatak za tebe'', rekao je mu je. A onda je došao red i na Nives. 

''Pa ja sad više ne znam da li moja neurotska mašinerija za ocjenjivanje sada uopće radi ispravno kad si ti u pitanju jer evo kolege su rekle svoje mišljenje, meni je ovo bilo savršeno u svim pogledima, ne mogu te ni gledati, volim te, ja sam se zaljubila'', komentirala je NIves u svom stilu. 

A i Šuput nije odoljela komentirati Fabijana na kraju svega.

''Bože kako je lijep'', rekla je Maja dok je šetala s pozornice. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!