Fabijan Pavao Medvešek nema naviku često pokazivati svoju djevojku Karlu Abramović na društvenim mrežama, ali kada to učini, svi ih hvale kako su lijep par.

Galerija


Nakon predaha od pobjede u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i dok ga gledamo u seriji "Dar Mar", naš glumac Fabijan Pavao Medvešek na svom se Instagramu vratio u toplije vrijeme i otkrio kako već odbrojava dane do omiljenog godišnjeg doba.

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek - 6 Najbolje da sami pogledate što točno znači ova reakcija Nives Celzijus, zbilja je vrijedno divljenja! Fabijan Pavao Medvešek Odoljela mu nije Nives, ali ni ostatak kolega: Ogromnim talentom osvojio je baš sve, a nama je komentirao i ljubavni status!

"161 dan do ljeta", napisao je Fabijan uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojkom Karlom Abramović na jet-skiju, a nezapaženo nikako nisu mogli proći ni mišići na njegovim rukama.

"Divni", "Baš ste slatki", "Kaj ste fajn, baš guštate", "Predivni ste vas dvoje", "pohvalili su ih Fabijanovi pratitelji.

Fabijan i Karla zajedno su već godinama još od srednjoškolskih dana, a nedavno je otkrio kako mu je upravo on bila najveća podrška za vrijeme snimanja "TLZP-a".

"Moram priznati da je moja cura mene uspjela spakirati svaki dan i dočekati svaki dan i bez nje – nema šanse, ja ne bih… Toliko puta sam rekao ne mogu, ne želim, neću i ne mogu. Onda bi ona rekla - gle, fakat možeš, kaj briješ, i zbog toga sam uspio svaki dan dovesti do kraja i svaki dan shvatiti da stvarno mogu'', priznao je Fabijan.

Od bucmastog mladića do mišićave zvijezde: Imao je više od 200 kilograma, a danas ga ne biste prepoznali!