Kakav gaf! Ewan McGregor zahvalio je supruzi koju napušta zbog kolegice iz serije. A onda je zahvalio i kolegici, odnosno ljubavnici.

Galerija


Glumac Ewan McGregor dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji Fargo. Sjajan glumac, no svojim govorom skrenuo je pozornost s vještina na činjenicu da je zahvalio bivšoj supruzi, djeci, ali i ljubavnici. Ewane, Ewane... Internet je odmah podivljao jer je u pobjedničkom govoru zahvalio svojoj ženi Eve Mavrakis, ali i Mary Elisabeth Winstead, s kojom je javno prevario istu tu suprugu.

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty) Svijet je čekao, susret otpao! Jennifer Aniston nije se pojavila na crvenom tepihu, a razlog je Angie? Blanca Blanco, Barbara Meier, Meher Tatna (Foto: Getty) Nisu poštovale dogovor! Ove dame nosile su jarke boje, a fatalna Blanca zaboravila je i gaćice

"Želim zahvaliti Eve koja je stajala uz mene 22 godine i našoj djeci", a potom je McGregor u nastavku spomenuo i Mary. McGregor je s Eve dobio četvero djece, a u braku su bili od 1995. godine. Doduše, treba napomenuti da se ljubavnici Mary zahvalio u sklopu zahvale ljudima sa serije. Naime, Mary i Ewan su partneri u Fargu, pa ju je spomenuo kao i ostale kolege iz te sjajne serije.

Ipak, Twitter ne oprašta, pa su se mnogi zapitali kako je mogao u isti govor smjestiti i ženu i ljubavnicu i djecu. Ovo je prava omaška!