Fotografirali ih

Uhvaćen u preljubu! Ewan McGregor ljubi mladu kolegicu, a oženjen je već 22 godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ewan McGregor uhvaćen je u preljubu. Iako je u braku već 22 godine, fotografiran je kako ljubi mlađahnu kolegicu – izvan filmskog seta.

Oženjeni Ewan McGregor uhvaćen je kako se ljubi sa svojom kolegicom Mary Elizabeth Winstead. U seriji "Fargo" glume par, a čini se da se televizijska romansa prenijela i na stvaran život. Zbližili su se tijekom snimanja, no otišli su predaleko ljubeći se u kafiću. The Sun je objavio fotografije njihova ljubakanja.

Pogledaj i ovo Ewan McGregor (Foto: Getty) Teško joj to pada Novu djevojku upoznao je na setu serije, no njegova kći je protiv te veze, zapanjila okrutnom izjavom

Ewan je inače u braku s Eve Mavrakis već 22 goodine te zajedno imaju četiri kćeri. Čini se, prema fotografijama, da Ewana nimalo nije uzrujavala činjenica da su on i Mary okruženi ljudima. "Bili su tamo zajedno, bili su jako opušteni. Kafić je bio pun ljudi, no oni su bili udubljeni u razgovor. Proveli su zajedno više od sat vremena, a onda su na njegovu motoru otišli", izjavio je svjedok.

Treba reći da se Mary nedavno rastala od supruga, nakon sedam godina braka. Ewan McGregor oduvijek je izjavljivao kako je njegova supruga prava žena za njega i kako se u nju zaljubio na prvi pogled.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene