Ryan Gosling i Eva Mendes zajedno su od 2011. godine, a imaju i dvije kćeri Amadu i Esmeraldu.

Galerija


Zgodni Ryan jedan je od samozatajnih holivudskih glumaca.

Vezani članci Scena iz filma Bilježnica Nezaboravna ljubavna priča koja ne može dosaditi, njihova strastvena ljubav nikoga ne ostavlja ravnodušnim Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Sedam godina dobro skrivane ljubavi i dvoje djece, a jedan od najljepših holivudskih parova sada čeka blizance?

Radi se o Ryanu Goslingu koji osim ulogama pažnju javnosti privlači i vezom s jednom od najljepših glumica današnjice, Evom Mendes.

Podsjetimo, par je zajedno od rujna 2011. godine kada su uhvaćeni na romantičnom spoju u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma "The Place Beyond the Pines".

Ryan Gosling (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Sudbonosno da" izgovorili su u rujnu 2016. godine u strogoj tajnosti, a do dan danas, u javnost nije procurila niti jedna snimka s vjenčanja, baš kao što se saznalo i kako Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće.

Par ima dvije kćeri, Esmeraldu i Amadu s kojima je jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca iskoristio sunčani dan kako bi ih odveo na sladoled. I u casual izdanju, Ryan je bio jako zgodan, iako mu je na licu jasno pisalo kako nije nimalo sretan što ih slijede paparazzi.

Ryan Gosling (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Eva nije bila s njima, što je za ovaj par sasvim uobičajeno, jer se vrlo rijetko pojavljuje zajedno u javnosti. Tako su se u 7 godina ljubavi na crvenom tepihu fotografirali svega dva puta. Ipak, u posljednje se vrijeme šuška kako paru ne cvjetaju ruže u braku pa su Ryanov solo izlazak s kćerima neki protumačili kao potvrdu glasina. No par samo mudro šuti kao uvijek!

Ryan Gosling (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prethodno, Ryan je ljubio glumice Sandru Bullock i Rachel McAdams koja mu je bila partnerica u filmu "Notebook", dok je Eva čak 8 godina provela u vezi s Georgeom Augustom.