44-godišnjoj Evi Longoriji ostvarile su se dvije velike želje - postala je majka i uspjela je skinuti suvišne kilograme.

Galerija


Zanosna Latina Eva Longoria postala je majka u 2018. godini, točnije u lipnju kada je na svijet došao sinčić Santiago Enrique. Iako je glumica koja je slavu stekla glumeći seksi kućanicu dugo željela dijete, nije očekivala da će joj trudnoća podosta izmijeniti tijelo. 

Vezani članci Ogromna zmija Divovska zmija prikrala se majci i djetetu usred odmora, kamera snimila majčinu reakciju Eva Longoria (Foto: Getty Images) Poslije dva propala braka izgubila je vjeru u ljubav, ali onda se pojavio on i preokrenuo joj cijeli život

U trudnoći je nakupila poveći broj kilograma, zbog čega se našla na udaru kritika obožavatelja, a muku je mučila i sa skidanjem suvišne kilaže nakon porođaja. Njezini su profili na društvenim mrežama bili puni videa iz teretane u kojima se moglo vidjeti kako Eva naporno radi ne bi li povratila svoju figuru, no proces je bio dug i mukotrpan. 

Ipak, najnovije fotografije koje je objavila na Instagramu dokazuju kako se Eva od trudnoće doslovno prepolovila te se sad može pohvaliti zavidno istesanom linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene. 

"Dala sam svom tijelu vremena da se prilagodi, ipak sam rodila dijete. Stvorila sam ljudsko biće pa se zbilja nisam forsirala da što prije ponovno dođem u formu", izjavila je glumica koja sada izgleda slično kao i na početku karijere, iako je i višak kilograma baš uvijek nosila sa stilom.

Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom