Kakav komad!

Poznata mama dobro se utegnula: Nakon trudnoće i borbe s kilogramima zabljesnula u crvenom badiću

Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Getty Images) +2 Eva Longoria (Foto: Instagram) Galerija

44-godišnjoj Evi Longoriji ostvarile su se dvije velike želje - postala je majka i uspjela je skinuti suvišne kilograme.

Zanosna Latina Eva Longoria postala je majka u 2018. godini, točnije u lipnju kada je na svijet došao sinčić Santiago Enrique. Iako je glumica koja je slavu stekla glumeći seksi kućanicu dugo željela dijete, nije očekivala da će joj trudnoća podosta izmijeniti tijelo. 

Pogledaj i ovo Eva Longoria (Foto: Getty Images) Nikad sretnija! Poslije dva propala braka izgubila je vjeru u ljubav, ali onda se pojavio on i preokrenuo joj cijeli život

U trudnoći je nakupila poveći broj kilograma, zbog čega se našla na udaru kritika obožavatelja, a muku je mučila i sa skidanjem suvišne kilaže nakon porođaja. Njezini su profili na društvenim mrežama bili puni videa iz teretane u kojima se moglo vidjeti kako Eva naporno radi ne bi li povratila svoju figuru, no proces je bio dug i mukotrpan. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday has arrived! 💪🏼

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Ipak, najnovije fotografije koje je objavila na Instagramu dokazuju kako se Eva od trudnoće doslovno prepolovila te se sad može pohvaliti zavidno istesanom linijom na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ohmmmm or Ommmmm depending who you are 😎

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

"Dala sam svom tijelu vremena da se prilagodi, ipak sam rodila dijete. Stvorila sam ljudsko biće pa se zbilja nisam forsirala da što prije ponovno dođem u formu", izjavila je glumica koja sada izgleda slično kao i na početku karijere, iako je i višak kilograma baš uvijek nosila sa stilom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we go! Starting out the week right! 🏋🏻‍♀️ #MotivationMondays

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Jahta od 143 metara (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +5 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene