Eva Longoria danas slavi 44. rođendan, a mi smo se prisjetili događaja koji su obilježili njezin život.

Galerija


Holivudska glumica i zvijezda serije "Očajne kućanice" Eva Longoria danas slavi 44. rođendan, jedan od zasigurno najljepših otkad je prošle godine postala majka dječaka Santiaga Enriquea, kojeg je dobila s Joseom Bastonom.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova

Eva je u mnogim intervjuima javno govorila o želji da postane majka, a ona joj se konačno ostvarila s medijskim mogulom Bastonom. Par je ljubavnu vezu započeo 2013. godine, a oboje su iza sebe imali propale brakove. Zaručili su se 2015. godine, a godinu dana kasnije i vjenčali u Meksiku.

Eva je tako s Joseom pronašla treću sreću, što joj nije pošlo za rukom u brakovima s glumcem Tylerom Christopherom i košarkašem Tonyjem Parkerom.

Brak s Tylerom Christopherom potrajao je od 2002. do 2004. godine, no kako je sama priznala, razveli su se jer je ona bila premlada za brak.

2004. godine upoznala je Tonyja Parkera, u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Vjenčali su se tri godine kasnije u Parizu i činilo se kao da vode savršen život. Šok je uslijedio 2010. godine kada je Eva podnijela zahtjev za razvod braka jer ju je Tony varao.

Drugi ju je razvod teško pogodio, zdravlje joj je bilo narušeno, no uspjela se oporaviti i vratiti normalnom načinu životu uz pomoć prijatelja i liječničkih savjeta.

U međuvremenu je upoznala Josea, vratila se glumi, napisala kuharicu, pokrenula vlastitu modnu liniju, dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu i ostvarila svoju najveću želju - postala je presretna majka.