Eva Longoria slovi kao jedna od naljepših žena današnjeg Hollywooda.

Galerija


Da je jedna od najljepših u Hollywoodu, 44-godišnja glumica Eva Longoria još je jednom pokazala u ležernoj šetnji u koju se uputila bez trunke šminke na licu te pokazala da je i ona baš poput svake druge žene na svijetu.

Vezani članci Eva Longoria (Foto: AFP) U "Očajnim kućanicama" zaludjela je muški rod, ali čini nam se da ova glumica danas izgleda bolje no ikad Eva Longoria (Foto: Profimedia) Bez njega nikamo: Prizor slavne mame i njezina sina koji je zasigurno raznježio i najtvrđa srca

Snimljena je u jednoj podzemnoj garaži u Los Angelesu, a za neglamurozni izlazak odabrala je sivi lepršavi kombinezon, a počastila se i omiljenom kavom.

U nešto sređenijem izdanju zvijezda "Kućanica" zablistala je na gala večeri Ženskog medijskog centra koji su 2005. godine pokrenule Jane Fonda, Gloira Steinem i Robin Morgan. Evi je pritom uručeno priznanje kao aktivnoj članici, koja je s kolegicom Americom Ferrerom pokrenula kampanju "Dear Latin Family".

Njih dvije zajedno su prikupile više od 200 potpisa zvijezda hispanskog porijekla, između ostalih i Jennifer Lopez, koje se zalažu za njihova prava i bolji položaj.

Osim što joj ide u poslovnom životu, Evi dobro ide i na privatnom planu. U lipnju prošle godine rodila je prvo dijete, sina kojeg je nazvala Santiago i čiji je otac meksički poduzetnik Jose Pepe Baston. Tijekom i nakon trudnoće borila se viškom kilograma, no prehranom i vježbanjem vratila je nekadašnju liniju, pri čemu se nije forsirala

Iza nje su dva neuspješna braka, s glumcem Tylerom Christopherom provela je dvije godine, a s košarkašem Tonyjem Parkerom brak je potrajao četiri godine.

Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi