Bez ijedne bore

Izgleda bolje nego ikad: Latino ljepotica pokazala lice bez šminke u ležernom izdanju

Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: AFP) +1 Eva Longoria (Foto: AFP) Galerija

Eva Longoria slovi kao jedna od naljepših žena današnjeg Hollywooda.

Da je jedna od najljepših u Hollywoodu, 44-godišnja glumica Eva Longoria još je jednom pokazala u ležernoj šetnji u koju se uputila bez trunke šminke na licu te pokazala da je i ona baš poput svake druge žene na svijetu.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Snimljena je u jednoj podzemnoj garaži u Los Angelesu, a za neglamurozni izlazak odabrala je sivi lepršavi kombinezon, a počastila se i omiljenom kavom.

U nešto sređenijem izdanju zvijezda "Kućanica" zablistala je na gala večeri Ženskog medijskog centra koji su 2005. godine pokrenule Jane Fonda, Gloira Steinem i Robin Morgan. Evi je pritom uručeno priznanje kao aktivnoj članici, koja je s kolegicom Americom Ferrerom pokrenula kampanju "Dear Latin Family".

Njih dvije zajedno su prikupile više od 200 potpisa zvijezda hispanskog porijekla, između ostalih i Jennifer Lopez, koje se zalažu za njihova prava i bolji položaj.

Osim što joj ide u poslovnom životu, Evi dobro ide i na privatnom planu. U lipnju prošle godine rodila je prvo dijete, sina kojeg je nazvala Santiago i čiji je otac meksički poduzetnik Jose Pepe Baston. Tijekom i nakon trudnoće borila se viškom kilograma, no prehranom i vježbanjem vratila je nekadašnju liniju, pri čemu se nije forsirala

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Iza nje su dva neuspješna braka, s glumcem Tylerom Christopherom provela je dvije godine, a s košarkašem Tonyjem Parkerom brak je potrajao četiri godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) +6 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene