Preslatki su!

Bez njega nikamo: Prizor slavne mame i njezina sina koji je zasigurno raznježio i najtvrđa srca

Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: AFP) Eva Longoria (Foto: Instagram) +0 Eva Longoria (Foto: Instagram) Galerija

Eva Longoria snimljena je u igri sa sinom Santiagom na jednoj od plaža u Cannesu.

Američka glumica Eva Longoria ne propušta niti jedan Filmski festival u Cannesu, gdje je jedna od redovitih uzvanica, a ove je godine sa sobom povela i posebnu pratnju.

Pogledaj i ovo showbuzz Pitamo se Koliko je tu trebalo truda da grudi ostanu na mjestu...

Naime, s 44-godišnjom Evom na prestižni filmski festival stigao je i njezin 10-mjesečni sinčić Santiago, kojeg nije ispuštala iz naručja na jednoj od tamošnjih pješčanih plaža. Preslatke trenutke uhvatili su fotoreporteri koji prate svaki Evin korak.

Za igru sa sinom glumica je odjenula ležerniji kombinezon trendi žute boje, dok je nekoliko večeri ranije zablistala u glamuroznom izdanju u kojem je konkurirala kolegici Angelini Jolie i njezinu slavnom "trenutku s nogom".

Eva se na crvenom tepihu pojavila u haljini u kojoj, prema mišljenju mnogih, nikad nije izgledala bolje, nakon što je skinula višak kilograma nakupljenih u trudnoći.

Prije nego što je zablistala na crvenom tepihu, Eva je na svom profilu na Instagramu objavila video kako bi svojim obožavateljima pokazala kako izgleda spremanje za glamuroznu večer.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) +8 Selena Gomez (Foto: AFP) Celebrity Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene