Eva Longoria na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada zbog prekratke haljine svima je pokazala gaćice.

Galerija


Latino ljepotica Eva Longoria (44) na dodjeli Billboardovih glazbenih nagrada pojavila se u, za nju, vrlo netipičnom izdanju – prekratkoj haljini koja joj je u potpunosti otkrivala isklesane noge, ali i nešto više – crne gaćice! 

Vezani članci Ekipa serije 'Igra prijestolja' (Foto: Getty Images) Serija "Igra prijestolja" proglašena je najboljom serijom 71. dodjele nagrade Emmy Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Od pogleda na obline ove Argentinke u haljini kao stvorenoj za tijelo boginje mogli biste se zacrvenjeti

Longoria, koja je slavu stekla u hit-serijalu "Kućanice", poznata je po svojoj rezerviranosti i fokusiranosti na obiteljski život. Prije samo 10 mjeseci Longoria je nakon dugog čekanja rodila i svoje prvo dijete, sinčića Santiaga Enriquea Bastóna, a dugo se borila s kilogramima nakupljenima u trudnoći. 

Svoj put do isklesane linije kakvu je pokazala na Billboardovoj dodjeli svakodnevno je bilježila objavama na svojim profilima na društvenim mrežama, a očito je sada toliko zadovoljna svojim tijelom da je odlučila pokazati baš sve. 

U kratkoj sjajnoj haljinici asimetričnog kroja koja velikim prorezom otvara pogled na noge, Eva je dopustila da joj provire i gaćice iste boje. S obzirom na to da nije bilo trenutka a da se njezine gaćice nisu vidjele, moramo se zapitati je li Eva ovu provokaciju isplanirala. 

Atraktivno izdanje u kakvom ju rijetko viđamo, upotpunjeno s visokim raskošnim repom u stilu Ariane Grande, zaista predivno stoji ovoj požrtvovnoj mami i glumačkoj ikoni. 

Ni vruće pipkanje pred fotografima nije uspjelo zasjeniti njezino iskreno priznanje