"Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika, naravno", otkrio je Enrique Iglesias.

Galerija


On je jedan od najseksi frajera na planeti.

Radi se o 43-godišnjom latino pjevaču Enriqueu Iglesiasu koji je već godinama u skladnoj vezi s ruskom tenisačicom Annom Kournikovom s kojom ima i blizance.

Podsjetimo, par je zajedno od davne 2001. godine, a upoznali su se na setu spota za njegovu pjesmu "Escape". Iskre su počele frcati već tada, a par je brzo počeo hodati. Iako su zaručeni već dugi niz godina, nikada nisu stali pred oltar, a u prosincu 2017. godine na svijet su stigli blizanci Nicholas i Lucy.

Unatoč tome, vatreni Enrique poznat je po tome što na svakom koncertu iz publike izvuče sretnu obožavateljicu koju zatim poljubi i grli na pozornici uz pjesmu.

"Postanem jako uzbuđen kada se popnem na pozornicu. Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika, naravno", otkrio je u jednom intervjuu pjevač o toj navici, no na posljednjem koncertu u Amsterdamu bilo je poprilično vruće kada je na pozornicu stigla obožavateljica u leopard tajicama.

Dok je pjevušio svoj veliki hit "Hero", duo se prvo grlio, a zatim ju je pjevač primio za stražnjicu. Uslijedio je poljubac, a onda je ona njega počela hvatati po istom mjestu.

Ne čudi da je snimka ubrzo postala vrlo popularna, a na šta sve to kaže samozatajna Anna, vjerojatno nikada nećemo saznati. 

Ovaj je čovjek ubio jednu od najvećih glazbenih zvijezda, a 30 godina kasnije priznaje da ga je sram

12-godišnja kći Angeline Jolie i Brada Pitta sve manje sliči na djevojčicu