"Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika, naravno", otkrio je Enrique Iglesias.

Galerija


On je jedan od najseksi frajera na planeti.

Vezani članci Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Jedan od najatraktivnijih parova na svijetu prepustio se vrućim strastima pokraj bazena Četvrt crvenih svjetiljki (Foto: AFP) Amsterdam će zabraniti turističke obilaske crvene četvrti: "Seksualne radnice nisu turistička atrakcija"

Radi se o 43-godišnjom latino pjevaču Enriqueu Iglesiasu koji je već godinama u skladnoj vezi s ruskom tenisačicom Annom Kournikovom s kojom ima i blizance.

Podsjetimo, par je zajedno od davne 2001. godine, a upoznali su se na setu spota za njegovu pjesmu "Escape". Iskre su počele frcati već tada, a par je brzo počeo hodati. Iako su zaručeni već dugi niz godina, nikada nisu stali pred oltar, a u prosincu 2017. godine na svijet su stigli blizanci Nicholas i Lucy.

Unatoč tome, vatreni Enrique poznat je po tome što na svakom koncertu iz publike izvuče sretnu obožavateljicu koju zatim poljubi i grli na pozornici uz pjesmu.

"Postanem jako uzbuđen kada se popnem na pozornicu. Ne radim to uvijek, već samo kad sam raspoložen. Bez jezika, naravno", otkrio je u jednom intervjuu pjevač o toj navici, no na posljednjem koncertu u Amsterdamu bilo je poprilično vruće kada je na pozornicu stigla obožavateljica u leopard tajicama.

Dok je pjevušio svoj veliki hit "Hero", duo se prvo grlio, a zatim ju je pjevač primio za stražnjicu. Uslijedio je poljubac, a onda je ona njega počela hvatati po istom mjestu.

Ne čudi da je snimka ubrzo postala vrlo popularna, a na šta sve to kaže samozatajna Anna, vjerojatno nikada nećemo saznati. 

Ovaj je čovjek ubio jednu od najvećih glazbenih zvijezda, a 30 godina kasnije priznaje da ga je sram

12-godišnja kći Angeline Jolie i Brada Pitta sve manje sliči na djevojčicu